Masaza.....

• Začetnik teme Začetnik teme nactu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I pored poprilicno visokih cena jako tesko je naci nekoga ko stvarno i ume da masira...u pitanju su u glavnom zavrseni kratki kursevi koji su uzas...
Zna li neko pravo mesto gde se moze naci strucan maser ili maserka...pre maserka obzirom na pol.

Mislim da masaža treba da bude deo rutine kao odlazak kod frizera i sl.
Bila sam pre korone ustalila jednom ili dva puta mesečno da idem na relaks masažu u obližnji salon. Sad su se negde preselili pa nisam odvano išla. Moram početi ponovo.
Meni je svejedno da li je maser ili maserka (sve dok su profesionalni)

Mene to plaši a čitam ovih dana da je nekom čovjeku kičma slomljena tako. Problem je što svako radi svašta i ne znaš kome bi vjerovao.

U mladosti mi je nekoliko puta namestio atlas jedan student medicine, onako usput, masirajući mi vrat i leđa, a da ja nisam ni znala koliko je to opasno.
Srećom, znao je šta radi.

Kasnije sam saznala koliko je to rizičan zahvat, pa nikada nisam išla kod laika. Taj posao sam poverila stučnjacima koji su dugo radili u državnoj službi, a potom otvorili privatnu ordinaciju.

Međutim, ovaj slučaj sa smrtnim ishodom me je baš uplašio, da više nikome ne smem da poverim nameštanje tog prvog pršljena kičme.
Neka hvala, radiću jogu da namestim atlas, sve drugo mogu da poverim proverenom kiropraktičaru.

U mladosti mi je nekoliko puta namestio atlas jedan student medicine, onako usput, masirajući mi vrat i leđa, a da ja nisam ni znala koliko je to opasno.
Srećom, znao je šta radi.

Kasnije sam saznala koliko je to rizičan zahvat, pa nikada nisam išla kod laika. Taj posao sam poverila stučnjacima koji su dugo radili u državnoj službi, a potom otvorili privatnu ordinaciju.

Međutim, ovaj slučaj sa smrtnim ishodom me je baš uplašio, da više nikome ne smem da poverim nameštanje tog prvog pršljena kičme.
Neka hvala, radiću jogu da namestim atlas, sve drugo mogu da poverim proverenom kiropraktičaru.
Mene zeza vratni dio kičme ali nikad se nisam usudila da idem kod "kostolomaca". Sad ni pogotovo.

Mene zeza vratni dio kičme ali nikad se nisam usudila da idem kod "kostolomaca". Sad ni pogotovo.
Nije te stislo dovoljno jako.
i ja sam se plasila zbog svih tih dijagnoza, ispravljena lordoza, spondiloza, inkartroza i jos ponesto...
E onda mi se desilo da sam se ukocila i da se sve ti upalilo toliko da sam plakala, jaukala i imala nesvestice od bolova.
Bukvalno su me spakovali u kola i odvezli kod coveka. Mislila sam da mi je glavu otkinuo, kicmu skrckao...
Ali evo, uz normalno vezbanje posle toga, ja sam ko nova...ma bila sam vec tri dana posle njegove intervencije

Nije te stislo dovoljno jako.
i ja sam se plasila zbog svih tih dijagnoza, ispravljena lordoza, spondiloza, inkartroza i jos ponesto...
E onda mi se desilo da sam se ukocila i da se sve ti upalilo toliko da sam plakala, jaukala i imala nesvestice od bolova.
Bukvalno su me spakovali u kola i odvezli kod coveka. Mislila sam da mi je glavu otkinuo, kicmu skrckao...
Ali evo, uz normalno vezbanje posle toga, ja sam ko nova...ma bila sam vec tri dana posle njegove intervencije
Džaba je meni to pričati.

S obzirom da ti kao moderator provodiš dosta vremena u sedećem položaju uz računar, laptop ili neki drugi uređaj, dovoljno je da poslušaš šta preporučuje ova žena fizioterapeut. Za lenje ljude je ovo odlična stvar. Ne ustaješ, a vežbaš.

Ovo je prava stvar! Mene vrat i ledja ubiVaju! par puta sam se kočio, nisam mogo vrat da pomeram!

Back