Masaža zmijama

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.132
Naučno je potvrđeno da dodir kod ljudi redukuje stres.Masaza relaksira telo i takodje smanjuje stres uz pomoc etericnih ulja.
Imajuci to u vidu u Kairu, glavnom gradu Egipta postoji unikatni spa centar zadužen za prvu zmijsku masažu na svetu, tokom koje su uključene brojne vrste iz ove porodice gmizavaca, koje su zadužene za puzanje po ljudskom telu. Tridesetominutna spa seansa sa zmijama počinje utrljavanjem eteričnih ulja na leđima neustrašivih gostiju ručnim putem. Ovo zatim prati ceremonija u kojoj učestvuje 28 vrsta pitona, neotrovne vrste zmija iz porodice udava, puštenih da slobodno klizaju sa jedne na drugu stranu tela.

Pored podeljenih mišljenja vezano za čitav postupak, određene psihičke benefite koji nastaju tokom tretmana ne mogu se ignorisati, tako da prevazilaženje straha od zmija i lečenje ofidiofobije svakako može predstavljati neke od glavnih.
Jedino ostaje pitanje, da li smo zaista spremni na takav korak?

najstrasniji-spa-tretman-sveta-masaza-zmijama1.jpeg

najstrasniji-spa-tretman-sveta-masaza-zmijama2.jpeg

najstrasniji-spa-tretman-sveta-masaza-zmijama.jpeg

lecenje pijavicama naziva se Hirudoterapija..nekada je puštanje krvi i pijenje krvi putem pijavica bila glavna metoda lecenja
danas je ponovo reklamiraju, maltene da leci sve, sto je u vreme savremene medicine tortalna glupost

Naučno je potvrđeno da dodir kod ljudi redukuje stres.Masaza relaksira telo i takodje smanjuje stres uz pomoc etericnih ulja.
Imajuci to u vidu u Kairu, glavnom gradu Egipta postoji unikatni spa centar zadužen za prvu zmijsku masažu na svetu, tokom koje su uključene brojne vrste iz ove porodice gmizavaca, koje su zadužene za puzanje po ljudskom telu. Tridesetominutna spa seansa sa zmijama počinje utrljavanjem eteričnih ulja na leđima neustrašivih gostiju ručnim putem. Ovo zatim prati ceremonija u kojoj učestvuje 28 vrsta pitona, neotrovne vrste zmija iz porodice udava, puštenih da slobodno klizaju sa jedne na drugu stranu tela.

Pored podeljenih mišljenja vezano za čitav postupak, određene psihičke benefite koji nastaju tokom tretmana ne mogu se ignorisati, tako da prevazilaženje straha od zmija i lečenje ofidiofobije svakako može predstavljati neke od glavnih.
Jedino ostaje pitanje, da li smo zaista spremni na takav korak?

Pogledajte prilog 922661

Pogledajte prilog 922662
Pogledajte prilog 922663
Nema ništa dok te ne dohvate ruke muške ili ženske.:zcool:

ja bih bukvalo premrla kada bi me neko na silu naterao na ovakvu masazu
jer svesna i pri zdravoj pameti nikada ne bih pristala na ovako nesto
osecaj da mi gmizu po telu je za mene nezamisliv..

Back