Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam jednog kolegu koji je bio na ratistu,taj je bio sve samo ne normalan, svi su ga se bojali. takodje, sin mamine prijateljice je puko isto jer je bio na ratistu. Smatram da sve muskarce koji su bili na ratistu treba drzati na oku.
samo lud, psihicki bolestan covek moze monstruozno da ubija.... i tacka !
a kako se postaje zao
je l moze zao da ne bude zao vise
da li ima nacina osim JS vrednog sledbenika, po tebi i koji je to nacin
Ne postoji "poremecaj licnosti". Postoje razme vrste poremecaja licnosti.da i neki psiholozi izjednacavaju duhovnu bolest sa psihickom...
poremecaj licnosti je takodje cesto tesko izleciv...
Imala sam jednog kolegu koji je bio na ratistu,taj je bio sve samo ne normalan, svi su ga se bojali. takodje, sin mamine prijateljice je puko isto jer je bio na ratistu. Smatram da sve muskarce koji su bili na ratistu treba drzati na oku.
Jeste, tako je. Ali statisticki gledano osobe koje su bile na ratistu (ne samo u nas nego i u susednim nam zemljama) su sklonije "pucanju" sto je nekako i logicno. Naravno, bilo bi lepo kada bi svi ti nesrecnici imali svog licnog psihijatra, i to privatnog, na kog mogu da se oslone 24h dnevno, ali u realnosti toga nema. Patnje tih ljudi se ne resavaju kaficom i razgovorom. Na kraju krajeva,kao i sa alkoholicarima i drugim dusevno bolesnim.Evo ga sjajan primer stigme, ovo drzhati na oko je zapravo strpati u logor al joj glupo da kazhe neshto tako. Umesto da kazhe "takvim ljudima treba ponuditi ljubav i razumevanje", upravo je o tome govorio gosn genijalac sa klipa. Kad bi svi izdvojili vreme i pazhnju da pomognu tim ljudima oni ne bi bili nenormalni, mozhesh li da zamislish kako je biti odbachen? I da si sasvim normalan a da te ljudi izbegavaju verovatno bi postavo nenormalan. No dobro,
Evo moonshine (rakija??) ispod pominje duhovnu bolest, shta je to duhovna bolest ochiju ti? Shta kao jeo sam suvishe mesa pa sam zachepio pore te sveti duh ne mozhe da udje/izadje? Il nisam bio u crkvi, nisam postio dovoljno chesto? Nisam otvorio chakre? Shta?
Na zhalost ljudi ovde i dalje misle da je moralno osudjivati, shto vishe ljudi osudish to si bolji chovek, bili to ratni veterani, homosexualci il raspushtenice bitno da nekog osudimo, tek kad ukazhemo na njih kao nemoralne mi postajemo moralni i ispravni. Na sve to dodamo malo instant moralnosti koju nosi povremeno paljenje svetje il citiranje patrijarjha i voila postali smo dobri ljudi, josh ako uplatimo koji dinar na zhiro rachun bolesnog deteta, ihaaaaj nema boljih od nas. Da se ispravim, nije sve to vezano samo za ljude ovde, vetj generalno za ljude.