Masakr u Hrvatskoj: petoro ljudi ubijeno u domu za stare

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.529
Petoro ljudi ubijeno je danas u Domu za stare i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru.

Kako javlja Jutarnji, muškarac je ušao u Dom za starije i nemoćne osobe i počeo da puca po ljudima.

Pet osoba je na mestu smrtno stradalo, a nekima se još pruža lekarska pomoć. Ubica je nakon toga pobegao, ali ga je policija ubrzo uhvatila kod jednog kafića.

https://www.politika.rs/sr/clanak/6...rvatskoj-petoro-ljudi-ubijeno-u-domu-za-stare

Strašno i žalosno. Ovakve i ne treba hapsiti. Po kratkom postupku.

1000011078.jpg

Ovo nema veze sa ratom,, ,,i,,,,,,, meni su Srbi zapalili Strica i Strinu zive u njihovoj kuci,pa isto nikome to ne nabijam na nos,niti ikoga mrzim.
Pa itekako ima veze s ratom, čovjek je još prolupao u ratu, sad se to manefistiralo. Da je nešto radio, aj još nešto, ali HDZ- ova je politika davanja visokih penzija ratnim veteranima radi dobivanja glasova ode završila tragično. Još je tome svemu kumuvao alkohol, tako je to kad ne radiš, a imaš primanja. Primi moju sućut radi strine i stripa i čestitke što ne nrzis nikoga( osim valjda tih gnjusnih ubojica).

Ovo nema veze sa ratom,, ,,i,,,,,,, meni su Srbi zapalili Strica i Strinu zive u njihovoj kuci,pa isto nikome to ne nabijam na nos,niti ikoga mrzim.
Ovo ima veze sa tim što su osobe koje su odavno poznate policiji na slobodi. Umjesto u zatvoru. Ili ako su labilne pod terapijom ili u ustanovi zatvorenog tipa.

Back