Ceo Holivud je propagandna mašinerija za promociju feminizma, BLM i LGBT. Gledao sam "Black widow", Skarlet se sa "sestrom" mlati nekoliko minuta, a muškarce, vojnike, koji čuvaju zatvor iz koga ona hoće da oslobodi "oca", rešava jednim udarcem, oni naoružani do zuba, a padaju kao čunjevi u kuglani. Batwoman isto tako, 50 kila, a bije muškarce od 100 kila, baca ih okolo kao da su od papira. Jbg, jeste sve to fantazija, ali dajte malo realnosti.
007 će biti žensko, crna, L, mala sirena Arijel (riđanka danskog porekla) je postala crna... Nameravam da odgledam "Kruelu", mada sam već čuo da nije nešto, ali ne volim da kritikujem nešto što nisam gledao. Žalim sam sebe unapred, ali jbg.
Čuvena kapetan Marvel, Bri Larson, kaže "nije film za matore muškarce od 40 godina". Sestro, to su ljudi koji čitaju te stripove i zbog kojih je Marvel to što jeste. Balavci ne čitaju ni oglase. Slične izjave su skoro za svaki film, a posle propasti u bioskopima za sve opet krivi muškarci. Tako je bilo i sa poslednjom verzijom "Čarlijevih anđela", sada i "Udovica" i "Kruela" ne stoje baš najbolje sa povraćajem novca (flop, kako kažu tamo). Krivi su muškarci jer im smetaju jaki ženski likovi... Da li je neko rekao "Alita: borbeni anđeo"? Kako ona nije "flopnula"? Zašto "Osmi putnik", "Jaganjci", "Kill Bill" nisu imali te "muške" probleme?