Марвелови филмови - дискусија

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Претпостављам да сте бар чули за марвелове суперјунаке као и филмове попу Hulk, Ironman, Spiderman, Doctor strange, Captain America... Какво је ваше мишљење о појединачним филмовима који су намењени сваком лику понаособ и филмовима Осветници где се боре против Таноса? Преферирате ли неког лика посебно и зашто?

Рецимо, мени се допада Doctor Strange. Могућност манипулисања временом и самом стварношћу је једна невероватна ствар. Могућност да видите огроман број алтернативних будућности је велика предност. У филму где се појављује Стивен Стрејнџ (Доктор Стрејнџ) видимо његовог ментора, Древну (Ancient one). Њене способности су задивљујуће у Mirror dimension.

Да не дужим, мишљења, утисци?

Pa, kapiram da nisam gledala mnogo iako sam bila u filmskoj priči poslom 3 godine i imala kolege koje su se klele u Marvelova dostignuća.
Iron Man volim, zabeležio je najbolje od R. D. Juniora...
Blade-cool! (One-movie-star? Gde je još bio Wesley?)
Spiderman-malo manje, ali volim, naročito u izdanju onog Maguire-a, fino je bilo. (I on izgleda da je zvezda po samo tom jednom ostvarenju?)
Šta još ima... X Man, Hugh Jackman-not bad, not bad.
Ali najbolji:
1626465180859.png

Cage i Ghost Rider!
It doesn't matter how far you run, there are some demons you just can't escape.

Претпостављам да сте бар чули за марвелове суперјунаке као и филмове попу Hulk, Ironman, Spiderman, Doctor strange, Captain America... Какво је ваше мишљење о појединачним филмовима који су намењени сваком лику понаособ и филмовима Осветници где се боре против Таноса? Преферирате ли неког лика посебно и зашто?

Рецимо, мени се допада Doctor Strange. Могућност манипулисања временом и самом стварношћу је једна невероватна ствар. Могућност да видите огроман број алтернативних будућности је велика предност. У филму где се појављује Стивен Стрејнџ (Доктор Стрејнџ) видимо његовог ментора, Древну (Ancient one). Њене способности су задивљујуће у Mirror dimension.

Да не дужим, мишљења, утисци?
Filmovi o tim junacima su dobri,samo mi se ne svidja da bas samo ameri spasavaju svet.

Filmovi o tim junacima su dobri,samo mi se ne svidja da bas samo ameri spasavaju svet.
Да, то је безвезе. То ме заправо веома иритира. Капетан Америка је увек нај нај нај. И чак подиже торов чекић на крају. Ужасно ме то нервира. Ужасно.

Да, то је безвезе. То ме заправо веома иритира. Капетан Америка је увек нај нај нај. И чак подиже торов чекић на крају. Ужасно ме то нервира. Ужасно.
I mene isto. I ne samo kod Marvelovih filmova, vec ovako i u americkim filmovima. Mislim nisu oni jedini ljudi na svetu, a Rusi nisu uvek negativci.

Nisam sigurna, jer nisam mnogo Marvelovih filmova pogledala.
Mada cini mi se da bi mi se svideli, ako imaju filmovi o Lokiju ili ima samo serija.
I Captain Marvel, mislim.da je tu realnija prica nego kod Cudesne zene.
Локи серија је мени одлична. Први пут видимо Локија да се заљубљује (иронично у себе самог) хааххахаха.

Od limitiranog broja koji sam pogledala, najNEomiljeniji mi je Wonder Woman - Čudesna žena
Zidovska superherojka, glumica Gal Gadot, pripadnica nosatog Belzebubovog kulta, spasava zapadni svijet od zla.

Najbolje/najgore od svega je sto se zapadnjacki svijet uopce vise ne zgraza, vec pljesce nosatim barbarima koji ih toboze zele spasiti.

U iducem zivotu zelim biti rodjen kao pripadnik Hezbollaha i nadjubrit neki pijesak u bliskoistocnoj pripizdini.

Jedino sto me tjesi je sto nicija nije do zore gorila, pa tako nece ni zidovska.

Stvar je percepcije, nijednom nisam baš tako duboko i daleko išla u detalj da osetim da se tiče samo Amerike.
To su uglavnom strip junaci, koliko shvatam, a strip je planetarna umetnost i ne nosi nacionalnost ili pripadnost određenoj regiji.
Ljubav prema stripu je dovoljna.
I mnogo mašte.

Stvar je percepcije, nijednom nisam baš tako duboko i daleko išla u detalj da osetim da se tiče samo Amerike.
To su uglavnom strip junaci, koliko shvatam, a strip je planetarna umetnost i ne nosi nacionalnost ili pripadnost određenoj regiji.
I mnogo mašte.
То јесте истина, али примети се да форсирају капетана америка. Али оно, баш баш. Изједначили га са богом Тором јер га ладно не може победити чекићем и муњама, него још и може подићи његов чекић..

I mnogo mašte.
Jeste strip,ali radnje su navedene u gradovima SAD-a,a pominju se i drugi veci gradovi po ostalim kontinentima,a junaci isti.Sto se tice i stripova i filmova dobri su i nemam sta da zamerim,ali ipak kad se dublje razmisli zasto ne bi bio neki junak i iz Australije,recimo.

То јесте истина, али примети се да форсирају капетана америка. Али оно, баш баш. Изједначили га са богом Тором јер га ладно не може победити чекићем и муњама, него још и може подићи његов чекић..
Nisam gledala.
Forsira se proizvod koji treba prodati.
Ako si svoj čovek, ma koliko ti neko forsira da kupiš AA, ti kupuješ ZZ jer se tako osećaš i voliš.
Ja verujem u individualnost i razlike, ali razlike koje svet čine zanimljivim, a ne one po kojima smo neki potpali pod uticaj, i one koji nisu.

Jeste strip,ali radnje su navedene u gradovima SAD-a,a pominju se i drugi veci gradovi po ostalim kontinentima,a junaci isti.Sto se tice i stripova i filmova dobri su i nemam sta da zamerim,ali ipak kad se dublje razmisli zasto ne bi bio neki junak i iz Australije,recimo.
Тако је цртач стрипова хтео.

Hej, nadogradnja američkog stripa su japanske animirane serije.
Da li imaš nešto protiv jer njihovi kreatori prave junake japanskih imena i radnje se dešavaju na japanskom tlu?
Naravno da ne.
Hajde Srbija neka napravi brend, i niko se u svetu neće buniti ako se radnja dešava u Lajkovcu i glavni junaci su Piroćanci ili Leskovčani.

Али зато имамо Red Heat где је главни баја Рус (шварц)

maxresdefault.jpg
Neka priča ko šta hoće, Arnold Schwartz... moram da kopiram, nikad da mu zapamtim ovo šrafcigerasto prezime od slova do slova, a godinama ga cenim-Schwarzenegger je faca.
Stvarno jedan od boljih.
Meni rame uz rame sa Staloneom, baš ono twins energy.

Back