MARTINKE

• Začetnik teme Začetnik teme kebda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DANDzILA:
Pa nema veze. Kupi i crne :P
Ili se menjaj sa nekim za crne......
A shto si kupovala bordo?
Imam i ja bordo plitke ali ih uopshte ne nosim.......

:D Ma bordo su mi bile jako lepe i sad su mi ali su mi se napred izgulile pa sam mislila da bi mozda prefarbavanjem uspela to malo da sakrijem :P :P
A trenutno nemam kesha za nove ali da znas da bih volela da kupim one sa duplim djonom :D

Beli_machor:
kebda:
Beli_machor:
wild_child:
Zar smo nas troje jedini.......ccccc

Pa da se neko doseti da reklamira Martinke na Pinku videla bi koliko bi ih doslo da se naprave pametni. Ovako - nista... jbg

nazalost prijatelju ISTINA ali koga briga za roze tv stanicu.

poz :wink:

Roze je u modi...

Moja drugarica ima roze martinke. :D Ozbiljno.
Ja sam se nesto dvoumila, ali kupih Kickersice. I moja sestra ima ali bas su kao obicne, duboke cipele. Eto niste jedini...

wild_child:
DANDzILA:
Pa nema veze. Kupi i crne :P
Ili se menjaj sa nekim za crne......
A shto si kupovala bordo?
Imam i ja bordo plitke ali ih uopshte ne nosim.......

:D Ma bordo su mi bile jako lepe i sad su mi ali su mi se napred izgulile pa sam mislila da bi mozda prefarbavanjem uspela to malo da sakrijem :P :P
A trenutno nemam kesha za nove ali da znas da bih volela da kupim one sa duplim djonom :D

Moje imaju dupli djon i prilicno su teske, ali ne bih ih menjala ni za sta na svetu. Proputovale su sa mnom i terene i setnje i koncerte, ma sve!
Sto se prefarbavanja tice, nisam sigurna da li ce pokriti oguljena mesta.

Kad bih ja imala malo srece umrla bi prva! :twisted:

I moje i ulubljene i izguljene :lol: ali ih obozavam!!!!
Takodje mislim da ti farbanje nece bash pomoci....
U stvari dosta vremena je proshlo od tvog pitanja...... jesi li neshto uradila sa njima?

znate da martinsove nisu bile 1. martinke? :lol: ne ozbiljno....ovaj zanimljiv podatak sam dobila... 8) sta vi mislite o martinsovim sa zutim stepom?meni su odvratne...mozda kad ih premazete crnim imalinom pa providan djon i zuti step nestane,ali nemaju onaj stepovani kljun na vrhu... 8) nesto me zanima wild child.Jer su nase(bordo)iisto izdrzljive kao crne?nesto sam se malo uplasila kada me je ortak zavitlavaso da to nisu prave planinarke(izdrzljive...) :o reci mi da se ovaj salio pa da mu ih zavalim... 8)

wild_child:
Mislim da nema razlike,osim sto se kad se ostete to bolje vidi zbog boje.No za Shellys inace kazu da su losijeg kvaliteta od Marteensovih. :D

Veruj mi, nema neke velike razlike. Vishe zavisi od ukusa. Nosio sam i Dr Marten's, a sada nosim Shelly's, i nemam zamerki.

Svoje prve martinke kupila daaaavno u Madridu.Crne, plitke, prelepe....U to vreme sam visila na Akademiji, SKC-u i sl. mestima. Imam jos jedne duboke, eno mi ih u ormaricu, njih sam dobila, ali iskreno - ne nosim ih bas cesto.... :)

Back