Marti Ahtisari: Srbi vi ste i krivi za Kosovo i za to morate snositi posledice!

...A onda, kada ti je pravi chovek vratio milo za drago... Pa da, onda si me tuzio. ... :thumbdown:

i ovo sam prijavio, nismo u skoli da pravis svasta, a da te svi prikrivaju,
groap. pravi covece. getlajf

pravi covek me stavio na ignore, al ga svrbi, pa tajno cita da niko ne vidi. pa stavi na koju hoces listu vec jednom da olaksas svima, srecom malo vas je

i ne znas od cega je sve ovo pocelo, i ne zanima te. ja bih sebi bolje odgovorio da sam na tvom mestu

sedi pravi covek u tramvaju a stoji pored njega baba, `da se zamenimo sine` kaze baba, ` sta, ja da budem baba a ti pravi covek! nikada!`

i ovo sam prijavio, nismo u skoli da pravis svasta, a da te svi prikrivaju,
groap. pravi covece. getlajf

pravi covek me stavio na ignore, al ga svrbi, pa tajno cita da niko ne vidi. pa stavi na koju hoces listu vec jednom da olaksas svima, srecom malo vas je

i ne znas od cega je sve ovo pocelo, i ne zanima te. ja bih sebi bolje odgovorio da sam na tvom mestu

sedi pravi covek u tramvaju a stoji pored njega baba, `da se zamenimo sine` kaze baba, ` sta, ja da budem baba a ti pravi covek! nikada!`

Ma ne :D Nisam ni stigao da te bacim na ignore, a vec si se prosrao, pa reko... :D A, ne! Ne mozesh sada da se izvadish, sve se vidi... Tako je, sve shto mozesh je josh vishe da cinkarish... Hahahaha... Inache, vidish koliko istina boli... Chak si pocheo i da pishesh smislene rechenice. Chestitam, dobrodoshao u osnovnu shkolu :D A sada stvarno idesh na ignore.
P.S. Ja, da sam na tvom mestu, ne bih smeo vishe ovde od sramote da se pojavim :mrgreen:
P.P.S. Kako volim kada neko sam pokaze ko je i kakav je, a ja ne moram uopshte da se trudim :bye:

..na vazhim se je imao tri puta sexualni odnos u zzivotu..jedan sa najboljim drugom(lepo rek'o na ljis-u)..vid'o dechko da ovde mozze da se isprazni pa navrno malo..

E, nisam rekao da je najbolji drug. Samo da je drug. I rekao sam chetiri puta :D I ne, nema to veze sa mojim seksualnim frustracijama :mrgreen: I ne praznim se je*ote... Jesi video lepo da me je lik sam chackao dok nisam doshao do tachke da ga iznapushavam. Nemoj sada i ti da seresh, kada ne znash nishta o meni.

a ti majmune odjebi ,seljacino glupa idi tamo pa jebi ovce i dalje skini mi se s qurtza

:evil:ne samo to,nego si i glup i tup ko chuskija.ti si bre:otkacio:nishta pametnog od tebe kada nemash shta drugo da kazhesh,jedino se hvatash za psovke ka da si ulichar,pa i jeste ulichar,jer da si neki intelektualac,sigurno se ne bih ovako ponashao.da te nije udarila shljivovica u toj shuplivoj glavi:whistling:

Poslednja izmena:
ku-rac protjero,prodali na debelo kuce albancima i pokupovali po nekoliko stanova po beogradu.ako je netko bio protjeran to su bili
albanci '99.ja sam gledao te slike,srpska vojska sa tenkovima ispred njih kilometarske kolone albanaca prema albaniji,makedoniji i crnojgori.
onda nato i bombardiranje i sad imate to sto imate.drzavu kosovo za koju trebate pasoshe.

prevara tvoje TV. to su ti prikazivali srbe koje je hrvatska vojska protjerala.pažljivo gledaj.:rtfm: zaglupljuješ.:thumbdown:

:evil:ne samo to,nego si i glup i tup ko chuskija.ti si bre:otkacio:nishta pametnog od tebe kada nemash shta drugo da kazhesh,jedino se hvatash za psovke ka da si ulichar,pa i jeste ulichar,jer da si neki intelektualac,sigurno se ne bih ovako ponashao.da te nije udarila shljivovica u toj shuplivoj glavi:whistling:

joj ti ces da mi kazes shiptarcino glupa,pa koliko imate pismenih 0,0006posto,odjebi pederati

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=61028

marti.jpg

Bivši specijalni izaslanik Ujedinjenih nacija u rešavanju kosovskog problema Marti Ahtisari optužio je danas Srbiju da je odbila da pošteno razmotri istoriju kosovskog konflikta i da zbog toga treba da snosi konsekvence.

U intervjuu nemačkom listu ''Tagesspigel'' Ahtisari je rekao da je pogrešno označavati Slobodana Miloševića i Ratka Mladića kao jedine krivce za događanja na prostoru bivše Jugoslavije.
''Potpuno pogrešno je reći da su Milošević i Mladić bili jedini krivci. Ako jedno društvo tako postupa, kao što je srpsko učinilo, onda ono mora snositi posledice. Rešenje za Kosovo deluje zbog toga, u najboljem slučaju, preventivno'', rekao je Ahtisari, ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za mir. To rešenje za Kosovo, prema Ahtisariju, šalje jasnu poruku.
''Ako jedan diktator u bilo kojoj zemlji počne da se loše ponaša prema svojim građanima, onda to ima konsekvence. Tada međunarodna zajednica ima odgovornost da interveniše. U ovom slučaju, to znači nezavisnost Kosova'', rekao je Ahtisari, odgovarajući na pitanje zašto nije bilo moguće kompromisno rešenje, s kojim bi se mogla složiti i Srbija.
Naglašavajući da je ''Srbija odbila da istoriju tog konflikta pošteno razmotri'', Ahtisariji je precizirao da je to generalni problem s kojim se konfrontira današnji svet.
''Nemačka je jedina zemlja koja se zaista sa svojom prošlošću suočila i pred tim se klanjam. Niko to, inače, nije učinio'', rekao je Ahtisari.
Ahtisari je, odgovarajući na pitanje šta odlikuje dobrog posrednika, rekao da je to, pre svega, poverenje svih učesnika i da je on doživeo da ljudi žele da budu ljubazni.
''Ja to ne želim. Ja želim da rešim problem. Mora se biti vrlo pragmatičan kao što smo mi bili 1999. godine u kosovskom konfliktu'', rekao je Ahtisari.

Covek je zaustavio agresiju,to je fakat!

Back