Mars u Ribama

• Začetnik teme Začetnik teme Moony
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Moony

Početnik
Poruka
29
Ajd nesto da vas priupitam... Primetila sam da se moj decko i ja uglavnom posvadjamo i to zesce kad je Mars u Ribama. Da napomenem da meni prva,a njemu sedma,kuca pocinje u Ribama. Ono sto me interesuje je da li to uopste ima neke veze i ako ima,da li to znaci da ce ti nesporazumi i netrpeljivost prestati kad Mars izadje iz Riba? I kojom brzinom se uopste krece Mars tj. koliko dugo se zadrzava u jednom znaku?

Unapred HVALA na odgovorima! Pozz!

Moony:
Ajd nesto da vas priupitam... Primetila sam da se moj decko i ja uglavnom posvadjamo i to zesce kad je Mars u Ribama. Da napomenem da meni prva,a njemu sedma,kuca pocinje u Ribama. Ono sto me interesuje je da li to uopste ima neke veze i ako ima,da li to znaci da ce ti nesporazumi i netrpeljivost prestati kad Mars izadje iz Riba? I kojom brzinom se uopste krece Mars tj. koliko dugo se zadrzava u jednom znaku?

Marsu je potrebno 22. meseca da obidje zodijacki krug ili da zavrsi jedan ciklus.
To bi znacilo da je otprilike skoro dva meseca u jednom znaku...tacnije 1.83 meseca :lol:
Trenutno se mars nalazi na 21* riba...A 13-tog juna bice na 1.* znaka ovna...
Sto se tice tranzitnih uticaja ...Najdelotvorniji su u egzaktnim aspektima...
Zasto se ti i tvoj decko svadjate i kada moze se najbolje videti u kompozitnom i zajednickom horoskopu...

simple_things:
Moony:

Marsu je potrebno 22. meseca da obidje zodijacki krug ili da zavrsi jedan ciklus.
To bi znacilo da je otprilike skoro dva meseca u jednom znaku...tacnije 1.83 meseca :lol:
Zasto se ti i tvoj decko svadjate i kada moze se najbolje videti u kompozitnom i zajednickom horoskopu...
Ovim odgovorom sam vec zadovoljnija,tnx! :wink:
Jos samo kad bi mi pojasnio neke termine,npr. egzaktni aspekti i kompozitni horoskop.
A za taj Mars u Ribama sam gotovo sigurna da ne prija nasoj vezi,jer se bukvalno svaki put nalazi u tom znaku kad se ozbiljnije pokacimo. Tada non-stop jedno drugom nesto zameramo i svaki razgovor se svodi na neku smarajucu raspravu... Cesto padne i raskid,na srecu kratkotrajan. Ma uzas. :roll:
Ali ipak bih volela da cujem jos necije misljenje. :? PLEASE HELP ME! :(

Moony:
simple_things:
Moony:

Ovim odgovorom sam vec zadovoljnija,tnx! :wink:
Jos samo kad bi mi pojasnio neke termine,npr. egzaktni aspekti i kompozitni horoskop.
A za taj Mars u Ribama sam gotovo sigurna da ne prija nasoj vezi,jer se bukvalno svaki put nalazi u tom znaku kad se ozbiljnije pokacimo. Tada non-stop jedno drugom nesto zameramo i svaki razgovor se svodi na neku smarajucu raspravu... Cesto padne i raskid,na srecu kratkotrajan. Ma uzas. :roll:
Ali ipak bih volela da cujem jos necije misljenje. :? PLEASE HELP ME! :(

Egzaktni aspekti su oni aspekti koji imaju tacan orbis ...npr..ako je mars na 18* znaka bliznaca,a neptun na 18* znaka strelca...To je opozicija marsa i neptuna i to egzaktna,zato sto se planete nalaze na istim stepeovima.Tako isto je i sa svim ostalim aspektima...Orbis kvadrata je 90*,trigona 120*,sextila 60*....

Kompozitni horoskop podrazumeva jednu kartu dve osobe.On nosi energiju i jedne i druge licnosti i to je ona zajednicka energija.Kako vas dvoje funkcionisete kada ste zajedno ,o tome najbolje govori kompozit.

Kompozitni horoskop mozes da uradis na www.astro.com.
Ne znam da li si nekada bila na tom sajtu,ako nisi objasnicu ti kako da ga izvadis odatle:)
Ides na free horoscopes...Ukucas podatke i onda odaberes opciju excendent chart selection,otvori ti se prozor u kome trebas da odaberes vrstu kart,pise "please select the tipe....."...Kliknes na "Compozite chart,midpoint method (2)"...Ostalo ne moras da menjas,samo klikni na "additional objects" i markiraj fortunu (tacku srece)...Onda samo "click here to show the chart" i dobices vasu kompozitnu kartu:)
A onda nadjes nekoga da je protumaci:)
pOz

Back