simple_things:
Moony:
Ajd nesto da vas priupitam... Primetila sam da se moj decko i ja uglavnom posvadjamo i to zesce kad je Mars u Ribama. Da napomenem da meni prva,a njemu sedma,kuca pocinje u Ribama. Ono sto me interesuje je da li to uopste ima neke veze i ako ima,da li to znaci da ce ti nesporazumi i netrpeljivost prestati kad Mars izadje iz Riba? I kojom brzinom se uopste krece Mars tj. koliko dugo se zadrzava u jednom znaku?
Unapred HVALA na odgovorima! Pozz!
Marsu je potrebno 22. meseca da obidje zodijacki krug ili da zavrsi jedan ciklus.
To bi znacilo da je otprilike skoro dva meseca u jednom znaku...tacnije 1.83 meseca
Trenutno se mars nalazi na 21* riba...A 13-tog juna bice na 1.* znaka ovna...
Sto se tice tranzitnih uticaja ...Najdelotvorniji su u egzaktnim aspektima...
Zasto se ti i tvoj decko svadjate i kada moze se najbolje videti u kompozitnom i zajednickom horoskopu...
Ovim odgovorom sam vec zadovoljnija,tnx! :wink:
Jos samo kad bi mi pojasnio neke termine,npr. egzaktni aspekti i kompozitni horoskop.
A za taj Mars u Ribama sam gotovo sigurna da ne prija nasoj vezi,jer se bukvalno svaki put nalazi u tom znaku kad se ozbiljnije pokacimo. Tada non-stop jedno drugom nesto zameramo i svaki razgovor se svodi na neku smarajucu raspravu... Cesto padne i raskid,na srecu kratkotrajan. Ma uzas.
Ali ipak bih volela da cujem jos necije misljenje. :? PLEASE HELP ME!