Postavila si identično pitanje na temi
Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju, i dobila odgovore. Sada na drugoj temi postavljaš opet isto pitanje? Ajde malo svesti...Pre svega da ovo nije dovoljno za bilo kakvu ozbiljnu analizu.
Mars u Ribama mi se ne dopada uopšte pogotvu na prvom stepenu. On može biti indikator patnje, bola, tuge i kroz ulogu Riba i kroz simboliku osmog polja(emotivna razaranja, kapacitet za pajdomana), u konjukciji sa Uranom pogotovu jer i on razara i nosi destruktivni potencijal. U ovom slučaju Uran je fixan dok je Mars promenjiv, tako da ostavljam prostora za Marsić da izađe na kraj sa tim Uranom jer i konjukcija nije u istom znaku pa je saradnja između ovih planeta samo saradnja. Pogotovu jer ovaj muški princip gleda isključivo svoje interese kroz ljigavu emotivnu manipulaciju, stoga je i i znak u kom je za osmopolje još i dobar''.Ovo je za slučaj da su tu da te unište, a da li je to tako će ti najbolje reći pozicija Plutona i aspekti koje on pravi. Naravno nikad nije sve tako crno uvek je 50:50 ali o tome ću kasnije malo kad prođem opoziciju.
Jupiter ti je slab, njemu uloga Device ne leži baš najbolje jer ga stavlja pod okove sistematičnog načina funkcionisanja što se kosi sa fundamentom arhetipa na svim njegovim nivoima. Pare će doći kroz rad, rad i rad. A kad dođu pare doći će i škrtost(gledaj Merkura). E tu ova opozicija zapravo i nije tako loša. To je kontra teg ovom Jupiju. Na ličnom nivou to je potreba da kroz jak sexualni wicked nagon se doživi taj kosmopolitanski momenat, to mi se sviđa. Baš to je i Merlin imala.
Prvi mračniji deo posta ne mora da se odnosi na tebe, može opisivati i muškarca u tvom životu, mada drugi deo se odnosi. I gledaj da ne preteruješ u tim zanosima jer vrlo lako mogu da te odvedu u lošem smeru. Drži se Jupitera i doziraj nagone.
Bitna stvar ne samo za tebe nego za sve ljude koji se nose sa čarima opozicija

je da razumeju da se mi uvek nalazimo u sredini. Kao kad posmatraš objekte po veličini, mali se uvek čine sve manjim i manjim a veći sve većim i većim i to tako ide u + i - beskonačno....Što nas posmatrače stavlja tačno u sredinu. Tako ti je i sa opozicijama. Ti si u sredini, može da bude i jedno i drugo, i biće...a na tebi je da se nosiš sa njima kako znaš i umeš.