Mars i venera u konjunkciji

Neptunijanka:
A ondah ces pokusati da ga unizis, demantujes i ubijes u pojam jer to tako voli mars u lavu. Prvo da nadje jakog a onda kako si i ti jaka licnost, neces da budes umiljata zenica nego oces i ti nad njim da vladas. Pa se ne zna ko treba da lupa rukom o sto! A onda kad on vidi da si ga ponizila i srusila mu dostojanstvo i autoritet, odlazi i veza puca :p
Paradoks zenskog horoskopa sa Marsom u Lavu!

... uh bre Neptunijanka... ali prokleto tacno ... :D :D :D

... evo resenja za zenske horoskope sa Marsom u Lavu :arrow: nadjite muskarca koji takodje ima Mars u Lavu :D :D :D :D :D ... dva Marsa u konjukciji ... kako je to uzasno uzbudljivo... :D :D :D

Dina81:
Jao ja sam nasla jednog , mars u lavu, venera u skorpiji - poubijacemo se :-D

... nećete :D :D :D ... tj. vremenom sve manje... a posle sve to jako lepo funkcioniše... a zavisi naravno i od ostalih aspekata...

... meni je Mars u lavu i ja sam jako dugo imala taj problemčić... i analizirajući unazad, nikada nisam bila u vezi sa nekim ko nema aspekt sa mojim Marsom... a 90 sa Marsom iz škorpije... to je za mene ubijanje... :D :D :D

... sada sam već šest godina sa nekim ko ima konjukciju Marsa sa mojim Marsom... uh, uh... u početku je zaista bilo čupavo... ali sada je super... :D

E, donesi mi obavezno. Sva sam se bacila u kolekciranje knjiga, koje cekaju momenat za proucavanje!

Koji je taj Vasa? :shock:
Pa tac ce traziti mirnu , smernu zenu, ne zato sto je lud od ljubavi , nego zato sto je DONEO odluku da se ozeni u npr. u svojoj 31 god. kad je zavrsio sve i zaposlio se , pa je sad na redu brak i pravljenje dece radi reda! Po proceduri, po tradiciji! A sto je ona skromnija i nirnija njemu je srce na mestu jer i ovako nema sta da joj pruzi. Ne mislim u materijalnom smislu ali i to! Jel tako ?

Dobar dan dobri ljudi,samo jedno pitanjce kako se može doći do knjige Veličanstveni Saturn,godinama je tražim...tako nađoh i Vas:)

Back