Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
,ali nemam nista protiv da je kupim,dug je dug
Da ne cemo da imamo losu karmu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,ali nemam nista protiv da je kupim,dug je dug
Mady:i sa svega par polozaja docarala si ono sto meni ostavlja utisak, but we will seeeeeeeee. ja se svakako ne uklapam u "smernu" iako je taj mesec u mom I polju.
Neptunijanka:A ondah ces pokusati da ga unizis, demantujes i ubijes u pojam jer to tako voli mars u lavu. Prvo da nadje jakog a onda kako si i ti jaka licnost, neces da budes umiljata zenica nego oces i ti nad njim da vladas. Pa se ne zna ko treba da lupa rukom o sto! A onda kad on vidi da si ga ponizila i srusila mu dostojanstvo i autoritet, odlazi i veza puca![]()
Paradoks zenskog horoskopa sa Marsom u Lavu!
A jel mozes da das neko manje uzbudjivo resenjesweet mo:... uh bre Neptunijanka... ali prokleto tacno ...![]()
![]()
![]()
... evo resenja za zenske horoskope sa Marsom u Lavunadjite muskarca koji takodje ima Mars u Lavu
![]()
![]()
![]()
![]()
... dva Marsa u konjukciji ... kako je to uzasno uzbudljivo...
![]()
![]()
![]()
Jao ja sam nasla jednog , mars u lavu, venera u skorpiji - poubijacemo se :-Dsweet mo:... uh bre Neptunijanka... ali prokleto tacno ...![]()
![]()
![]()
... evo resenja za zenske horoskope sa Marsom u Lavunadjite muskarca koji takodje ima Mars u Lavu
![]()
![]()
![]()
![]()
... dva Marsa u konjukciji ... kako je to uzasno uzbudljivo...
![]()
![]()
![]()
ja_licno:A jel mozes da das neko manje uzbudjivo resenje![]()
Dina81:Jao ja sam nasla jednog , mars u lavu, venera u skorpiji - poubijacemo se :-D
E, donesi mi obavezno. Sva sam se bacila u kolekciranje knjiga, koje cekaju momenat za proucavanje!
Koji je taj Vasa? :shock:
Pa tac ce traziti mirnu , smernu zenu, ne zato sto je lud od ljubavi , nego zato sto je DONEO odluku da se ozeni u npr. u svojoj 31 god. kad je zavrsio sve i zaposlio se , pa je sad na redu brak i pravljenje dece radi reda! Po proceduri, po tradiciji! A sto je ona skromnija i nirnija njemu je srce na mestu jer i ovako nema sta da joj pruzi. Ne mislim u materijalnom smislu ali i to! Jel tako ?
Pokušaj ovde ... http://www.spicum.com/velicanstveni.saturn.htmlDobar dan dobri ljudi,samo jedno pitanjce kako se može doći do knjige Veličanstveni Saturn,godinama je tražim...tako nađoh i Vas![]()