- Poruka
- 28.727
Vukasine,omoguci u podesavanjima privatne poruke,pa cu ti poslati link da se informises gde,kako i staО којим је сад сапунима реч?!
И ти користиш марокански црни сапун или нешто друго?
Напиши ми шта је то. И како се чувају у фрижидеру и зашто.
Реци где купујеш, да и ја купим ако су тако добри.
Ја имам проблем са кожом.
zasto bih koristila tamo neke marokanske ili druge sapune za koje nisam sigurna kako se proizvode.
koristim sapune koje proizvodi osoba koja se itekako razume,a koju sam upoznala kad sam prvi put preuzela kupovinu, i koja uvek kaze `od mene necete dobiti da za sastav pise jedno a sapun sadrzi drugo,ovo su proizvodi koje koriste moji roditelji,suprug dete i ja`...pa treba li bolja preporuka.a na prethodnoj strani napisah jos neke njene recenice.
a i ja sam preporuka,jer nemam potrebe da govorim neistinu.nikakve koristi od ovoga nemam,ali volim da kazem svoje iskustvo i lose i dobro,a u slucaju ovih sapuna-izrazavam potpuno odusevljenje.i zasto da ne podelim svoje iskustvo,mozda neko i ne zna da oni postoje nama nadomak ruke,a zeleo bi da proba.
kreme koje takodje ista osoba pravi je potrebno cuvati u frizideru jer ne sadrze konzervanse.
sapune,cvrsti losion za telo moze da stoji u kupatilu na suvom mestu.inace,osim toga ima i balzam za usne,spec sapun za problematicnu kosu...podrazumeva se da je sve prirodno.
sapuna ima raznih,svako moze da se pronadje.a ko jednom proba-stalno ce ih koristiti,jer prosto-ne postoji nista bolje.
Poslednja izmena: