Marokanski crni sapun

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci reklama...cekajte dok vam dodje moderator,ima da vas brise odma`
a sto bih marokanski,kad imamo odlicne,nase.ja ih koristim godinu dana unazad,i ne postoje reci kojima bih mogla opisati blazenstvo ovih proizvoda

Poslednja izmena od moderatora:
Tijana, zivela sam 3 godine u Maroku i obisla sam zemlju komplet. Isto tako sam imala tu srecu da probam marokanski crni sapun i argan ulje, i glinu.
Marokanski crni sapun je sjajna stvar za odrzavanje licne higijene, lica, ruku. On je u obliku zelatina, samo tako je prirodan. Nikako u tecnom ili cvrstom stanju.
Berberi ili Marokanci ga prave od masline, pepela i vode. To treba da vidis kako se pravi kao pre mnogo vekova.
Ono sto je mozda najbitnije je to da je marokanski crni sapun prirodan i delotvoran.
To je najbitnije za higijenu.
Odlican je.
Nemoj se snebivati da ga nabavis i koristis.
Nadam se da sam ti koliko toliko pomogla.
Ako budes imala jos neko pitanje tu sam.

Sapun je od masline, pepela, vode.
Ako ti je skup Onda cuvaj svoju kozu lice sa bebi sapunom - Merima. On nije perko 100 dinara.Kolko para tolko muzike ;-)))
Raspitaj se o delotvornosti ovog sapuna(imas i na netu od kojih ja kupujem, prirodni i mirismni) ako meni ne verujes. Nemam nijedan razlog da bilo koga lazem.
Povedena je tema i to je to.

sRCE SI!
Baš ti hvala.
Čula sam inače dosta o tom sapunu, i samo reči hvale.
Ako možeš da mi odgovoriš kako se koristi za higijenu i znači da si zadovoljna.
Ja imam malkice problem sa licem, masti mi se.
Odgovori mi i gde ga kupuješ.
Veeeeeeliki poooooozdrav.

Sapun je od masline, pepela, vode.
Ako ti je skup Onda cuvaj svoju kozu lice sa bebi sapunom - Merima. On nije perko 100 dinara.Kolko para tolko muzike ;-)))
Raspitaj se o delotvornosti ovog sapuna(imas i na netu od kojih ja kupujem, prirodni i mirismni) ako meni ne verujes. Nemam nijedan razlog da bilo koga lazem.
Povedena je tema i to je to.
ja koristim maslinove sapune od 80 din 125g ostalo je preterivanje

I za lice je sjajan. Posle prvog umivanja ili pranja ruku shvatices o cemu se radi.
Najbitnije je zabilo koji deo tela da koristis da taj deo dobro hidriras par minuta.
Frima koja prodaje sapune se nalazi na Cukarickoj padini. Ima i sajt. Nije crni sapun. Ukucaj celokupan naziv sapuna i izaci ce ti adresa.
I tebi pozdrav.
Ako se odlucis da ga kupis, javi mi utiske.

ajde dokazi da ovo nije prirodni sapun bez hemije
olive-oil-soap-41219.jpg

misim kad imas takav iskljuciv nastup ocigledno je da samo reklamiras proizvod ne bi me cudilo da si i nik iznad

je l to ''solunac'' valja ispod ruke ili ako kupis giros, pa dobijes gratis:zcepanje: buhahahahaha

Y atvoju info svaki sapun u tvrdom stanju poseduje odredjen broj hemije...

By the way - kakav je giros;)

A sapun se prodaje u istoj radnji.

Radis li sta u zivotu osim sto ovde provodis vreme i hejtujes.
meni ovo lici na hejt i podsmevanje svima koji ne konzumiraju sapun koji reklamiras ne bi li se usput napravila pametna

Podrazumevano Re: Marokanski crni sapun

bilo ih pre u veru sad samo kod solunca sto prodaje gyros kod bioskopa zvezda

Ja sam samo odgovorila na ovo tvoje gore izneseno.
Pominjes giros i sapun u istoj radnji. Pa ko bi normalan tako nesto radio i kupovao tamo.Sama pomisao da se sapun i giros prodaju u istoj radnji...uzas.
Hemija je hemija. To bi trebalo da ynas kakav sapun u cvrstom stanju...
Ako si ti shvatio reklamu kao objasnjenje na temu, dobro. To je tvoje misljenje, yapazanje, shvatanje...
Ti kod solunca i ostali koji misle da je taj sapun dobar, a ostali koji znaju o cemu ja pricam ce koristiti marokanski.
Nema ljutnje. Nadam se.

misim kad imas takav iskljuciv nastup ocigledno je da samo reklamiras proizvod ne bi me cudilo da si i nik iznad

e bas ako si ovo rekao.i ja tako mislim.i odmah ispod sam bila i ostavila link za sapune koji su bez hemije,i ja to pouzdano znam,ali mi `neko` izbrisa link,valjda sto je reklama....misim,a ovo njihovo nije:roll:
inace,sapuni o kojima ja pricam su me preporodili,i zao mi sto ih nisam ranije otkrila.neponovljiv osecaj....a kad sam dala jedan na probu mojoj majci koja je stara,rekla mi je `kao da sam se mlekom namazala,uopste mi se nije osusila koza posle kupanja`.
i ja sam laik,ali sam dosla do zakljucka,da-ako nam se koza susi posle tusiranja-e,tu ima hemije,i to je ono sto nas `susi`.
ja sam se odmorila od kupovine glupavih mleka za tela,jednostavno-nema vise suve koze.a tek kreme za lice,koje se prave neposredno pre kupovine :zaljubljena: jedina im mana-sto se moraju cuvati iskljucivo u frizideru

Podrazumevano Re: Marokanski crni sapun

bilo ih pre u veru sad samo kod solunca sto prodaje gyros kod bioskopa zvezda

Ja sam samo odgovorila na ovo tvoje gore izneseno.
Pominjes giros i sapun u istoj radnji. Pa ko bi normalan tako nesto radio i kupovao tamo.Sama pomisao da se sapun i giros prodaju u istoj radnji...uzas.
Hemija je hemija. To bi trebalo da ynas kakav sapun u cvrstom stanju...
Ako si ti shvatio reklamu kao objasnjenje na temu, dobro. To je tvoje misljenje, yapazanje, shvatanje...
Ti kod solunca i ostali koji misle da je taj sapun dobar, a ostali koji znaju o cemu ja pricam ce koristiti marokanski.
Nema ljutnje. Nadam se.
e glupa si yebo te solunac to je firma greek trade koja je bila uvoznik tih sapuna koje vise nigde ne distribuira..zbog tako ogranicenih poput tebe koji nisu culi za maslinovo ulje

Poslednja izmena:
zanimljivi su mi hvalospevi osoba koje imaju malo poruka.
znaci reklama:lol:

inace,znam nesto pouzdano o prirodnim sapunima od zene koja ih spravlja,a koje ja koristim vec drugu godinu i koji su jedinstveni:

Vecina sapuna je pravljena tradicionalnim hladnim procesom pri cemu se najvise ocuvaju vrednosti ulja i butera. Cinjenica je da u svaki takav sapun ide minimum duplo vise etericnih ulja nego u vruci proces, ali se isplati! Na taj nacin se dobija cvrst, kompaktan sapun sa besprekornom staklastom strukturom i jasno definisanim mirisom u kome nista nije osteceno prilikom zagrevanja i pregrevanja. Tako cete i prepoznati sapun - vec posle prvog tusiranja, kada se skinu zarezi od noza, otkrice se povrsina glatka i ravna kao staklo. Na kraju krajeva, osim sto volim da je sapun kvalitetan i da sadrzi sta je napisano, isto tako volim da izgleda lepo.

Ni jedan moj proizvod ne sadrzi aditive, konzervanse, sorbitole, parabene, SLS, parafinsko ulje ili bilo koju drugu mneralnu masnocu i tome slicno. Prebogati su glicerinom i to cete videti vec prilikom prve upotrebe – koza je mekana i negovana i nema perutanja i onog ljuspicastog susenja. Osim sto se prilikom saponifikacije dobija prirodni glicerin, dosta sapuna sadrzi i dodat biljni glicerin, kao npr. Med i kozije mleko, lavanda i kozije mleko.. ..Pravljeni po receptima moje bake, obogaceni materijalima pretezno iz Engleske koja ima najstroziju kontrolu hemijskih sredstava u EU.

О којим је сад сапунима реч?!
И ти користиш марокански црни сапун или нешто друго?
Напиши ми шта је то. И како се чувају у фрижидеру и зашто.
Реци где купујеш, да и ја купим ако су тако добри.
Ја имам проблем са кожом.

Samo jedno pitanje - preporucujes ili proizvodis sapune.

''inace,sapuni o kojima ja pricam su me preporodili,i zao mi sto ih nisam ranije otkrila.neponovljiv osecaj''...''Ni jedan moj proizvod ne sadrzi aditive, konzervanse, sorbitole, parabene...''...''Pravljeni po receptima moje bake...'''...''a kad sam dala jedan na probu mojoj majci koja je stara,rekla mi je `kao da sam se mlekom namazala,uopste mi se nije osusila koza posle kupanja`....''

''obogaceni materijalima pretezno iz Engleske koja ima najstroziju kontrolu hemijskih sredstava u EU.'' - ?

Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back