Tijana Jaksic
Početnik
- Poruka
- 6
Marokanski crni sapun.
Ko šta zna o marokanskom crnom sapunu!?
Ko šta zna o marokanskom crnom sapunu!?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja koristim maslinove sapune od 80 din 125g ostalo je preterivanjeSapun je od masline, pepela, vode.
Ako ti je skup Onda cuvaj svoju kozu lice sa bebi sapunom - Merima. On nije perko 100 dinara.Kolko para tolko muzike ;-)))
Raspitaj se o delotvornosti ovog sapuna(imas i na netu od kojih ja kupujem, prirodni i mirismni) ako meni ne verujes. Nemam nijedan razlog da bilo koga lazem.
Povedena je tema i to je to.
je l to ''solunac'' valja ispod ruke ili ako kupis giros, pa dobijes gratisbuhahahahaha
Y atvoju info svaki sapun u tvrdom stanju poseduje odredjen broj hemije...
By the way - kakav je giros![]()
meni ovo lici na hejt i podsmevanje svima koji ne konzumiraju sapun koji reklamiras ne bi li se usput napravila pametnaA sapun se prodaje u istoj radnji.
Radis li sta u zivotu osim sto ovde provodis vreme i hejtujes.
misim kad imas takav iskljuciv nastup ocigledno je da samo reklamiras proizvod ne bi me cudilo da si i nik iznad
e glupa si yebo te solunac to je firma greek trade koja je bila uvoznik tih sapuna koje vise nigde ne distribuira..zbog tako ogranicenih poput tebe koji nisu culi za maslinovo uljePodrazumevano Re: Marokanski crni sapun
ajde dokazi da ovo nije prirodni sapun bez hemije
bilo ih pre u veru sad samo kod solunca sto prodaje gyros kod bioskopa zvezda
Ja sam samo odgovorila na ovo tvoje gore izneseno.
Pominjes giros i sapun u istoj radnji. Pa ko bi normalan tako nesto radio i kupovao tamo.Sama pomisao da se sapun i giros prodaju u istoj radnji...uzas.
Hemija je hemija. To bi trebalo da ynas kakav sapun u cvrstom stanju...
Ako si ti shvatio reklamu kao objasnjenje na temu, dobro. To je tvoje misljenje, yapazanje, shvatanje...
Ti kod solunca i ostali koji misle da je taj sapun dobar, a ostali koji znaju o cemu ja pricam ce koristiti marokanski.
Nema ljutnje. Nadam se.