Marko Vidojković - Kandže

Mala,nije nego,kamo lepe srece,ali cuti kompliment uvek prija,pa stoga hvala! :D :D :D
Svi imaju pravo na umetnicki dozivljaj necega pa i Vidojkovic nemoj da ga diras.Covek pise u svojoj sobi,a ne u nekoj vili na Dedinju,a mogao je ...U Blicu je pisalo da je u pitanju film,pa se izvinjavam na dezinformaciji.
A,o junosi sta reci?
Bojim se samo da ce koncentracija gluposti biti iznad dozvoljenih maksimalnih granica!!! :roll: :roll: :roll:[/quote]

Svejedno si devojčica, to se vidi :wink:
Šta znači ovo što sam naznačio? Moras da mi lepo argumentuješ, tako ćeš da staneš iza onoga što tvrdiš.
P.S. pročitaj celu temu pls

HeBePoBaTaH_:
Mala,nije nego,kamo lepe srece,ali cuti kompliment uvek prija,pa stoga hvala! :D :D :D
Svi imaju pravo na umetnicki dozivljaj necega pa i Vidojkovic nemoj da ga diras.Covek pise u svojoj sobi,a ne u nekoj vili na Dedinju,a mogao je ...U Blicu je pisalo da je u pitanju film,pa se izvinjavam na dezinformaciji.
A,o junosi sta reci?
Bojim se samo da ce koncentracija gluposti biti iznad dozvoljenih maksimalnih granica!!! :roll: :roll: :roll:

Šta znači ovo što sam naznačio? Moras da mi lepo argumentuješ, tako ćeš da staneš iza onoga što tvrdiš.
[/quote]

Covek pise u svojoj sobi,a ne u nekoj vili na Dedinju,[/b

Ovo je trebalo da bude ironicno izkomentarisana njegova recenica na kraju knjige Pikavci na plazi(ne znam da li je to ko god primetio)Imam...god...zavrsio pravni fakultet ... pisem u svojoj sobi.Te mozda ce zvucati NEVEROVATNO ali ja nista ne tvrdim nego sam procitala u njegovoj knjizi.
Ne razumem tvoj poslednji zahtev,zasto mislis da nisam citala celu temu ili Vidojkovica uopste?

nactu:
HeBePoBaTaH_:
A,o junosi sta reci?
Bojim se samo da ce koncentracija gluposti biti iznad dozvoljenih maksimalnih granica!!! :roll: :roll: :roll:

Covek pise u svojoj sobi,a ne u nekoj vili na Dedinju,[/b

Ovo je trebalo da bude ironicno izkomentarisana njegova recenica na kraju knjige Pikavci na plazi(ne znam da li je to ko god primetio)Imam...god...zavrsio pravni fakultet ... pisem u svojoj sobi.Te mozda ce zvucati NEVEROVATNO ali ja nista ne tvrdim nego sam procitala u njegovoj knjizi.
Ne razumem tvoj poslednji zahtev,zasto mislis da nisam citala celu temu ili Vidojkovica uopste?[/quote]

Iskreno, ne znam šta si rekla, ili pokušala da kažeš.

acca:
nactu
Covek pise u svojoj sobi,a ne u nekoj vili na Dedinju,a mogao je ...

Prvo, ko kaze da je mogao da se proda ?
A drugo, nije svako ko se nije nakrao , automatski vredan čitanja.

Eto, to ti je čovek tražio da objasniš, ako sam ga dobro razumeo.

Ah da, i kaže se ISKOMENTARISAN a ne IZKOMENTARISAN.

Zamolila bih da me obidjete sa svojim jekticavim komentarima ako je moguce i ako nesto niste razumeli ne mora obavezno da bude i lose gospodine velicino!
Ja svakako nisam Vidojkovicev fan niti imam nameru da se sa Vama objasnjavam oko toga!!!
A,zbog pravopisne greske svima se izvinjavam,jer mora da je izuzetno poremetila delikatnu ravnotezu vaseg grandioznog uma ,a to je nesto sa cim cu morati da zivim do kraja zivota jer verujem da oprostaja nema!

nactu:
acca:
nactu
Covek pise u svojoj sobi,a ne u nekoj vili na Dedinju,a mogao je ...

Prvo, ko kaze da je mogao da se proda ?
A drugo, nije svako ko se nije nakrao , automatski vredan čitanja.

Eto, to ti je čovek tražio da objasniš, ako sam ga dobro razumeo.

Ah da, i kaže se ISKOMENTARISAN a ne IZKOMENTARISAN.

Zamolila bih da me obidjete sa svojim jekticavim komentarima ako je moguce i ako nesto niste razumeli ne mora obavezno da bude i lose gospodine velicino!
Ja svakako nisam Vidojkovicev fan niti imam nameru da se sa Vama objasnjavam oko toga!!!
A,zbog pravopisne greske svima se izvinjavam,jer mora da je izuzetno poremetila delikatnu ravnotezu vaseg grandioznog uma ,a to je nesto sa cim cu morati da zivim do kraja zivota jer verujem da oprostaja nema!

Izvini ako sam te uvredio, jer da sam te uznemirio , vidim. Stvarno nisam razumeo kakve veze ima sto nije na Dedinju.

Mislim da bi bilo najbolje da vise ne smaramo okolinu.Dedinje ili ne nije vazno,ocigledno da ne mogu da objasnim sta sam mislila,a za to svakako niste vi krivi.Sto se mene tice prica je zavrsena i zaboravljena,a svima pozdrav...

nactu:
Mislim da bi bilo najbolje da vise ne smaramo okolinu.Dedinje ili ne nije vazno,ocigledno da ne mogu da objasnim sta sam mislila,a za to svakako niste vi krivi.Sto se mene tice prica je zavrsena i zaboravljena,a svima pozdrav...

Dugujem ti izvinjenje. U pravu si, reć je, ipak, o filmu "Kandže". Pretumbao sam 2, 3 vesti koje sam čuo dok nisam bio u Bg. Pozdrav :wink:

Ne mogu Kandze da posmatram kao knjizevnoumetnicko delo. Isuvise sam bila upetljana u istu pricu, na veoma slican nacin, da bih imala mogucnost da delo dozivim kao literaturu. Ipak, hvala mu sto je napisao Kandze, ja cu ih sigurno dati svojim unucicima umesto price o tome kako je bilo kad je baka bila mlada. Mada sumnjam da ce i vreme u kojem ce oni ziveti biti drasticno razlicito. Ako ni zbog cega drugog, knjigu treba procitati zato sto osnovnom svojom idejom(koja ovog puta jeste produkt zivota samog, ne pisceve imaginacije) zapravo porucuje da sve velike ideje bivaju unizene i pogazene upravo od onih koji se za njih bore. I tacno je da je glupo vezati pricu za 5. oktobar, mogla je ovo da bude dobra knjiga uz malo turda da se izbegne zamka hronicara i ucesnika.
Ipak mislim da nije na odmet citati.

Back