Marko Radonjić protiv osvajača WBC pojasa

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Elita
Poruka
24.961
Crnogorac protiv Hrvata.
Marko Radonjić protiv osvajača WBC pojasa Hrvata Filipa Hrgovića

Capture-69-696x385.png

Cetinjski bokser Marko Radonjić boriće se 10. septembra u Austriji protiv Hrvata Filipa Hrgovića. Crnogorskom neporaženom superteškašu biće ovo 23. meč u profesionalnom boksu, u kojem ga očekuje izuzetno težak posao.

Riječ je o bokseru koji je osvajač internacionalne WBC titule 2018. godine, kao i IBF titule osvojene prošle godine. Kao amater je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2015. godine, a bio je bronzani na Olimpijskim igrama 2016. godine održanim u Brazilu.

S druge strane, “Montenegro Hammer”, bi eventualnom pobjedom nad Hrgovićem dospio među top 30 boksera svijeta, a postao bi i izazivač IBF organizacije.

Hrgović i Radonjić boriće se za IBF-ovu teškačku titulu Wörthersee stadionu, a cijeli spektakl reklamiran je pod sloganom ‘Bitka divova’.

Standard
Bit će to, po svoj prilici vrlo zanimljiv meč. Prognoze su nezahvalne a svako daje prednost svome bokseru. Uostalom, neka bolji pobjedi.

Kao što smo već najavili, održan je meč ali..

Crnogorac zbog povrede pao u prvoj rundi!​

Na MMA spektaklu u Šibeniku Vaso "Psihopat" Bakočević poražen od Hrvata Franciska Baria posle povrede već u prvoj rundi​

Posle samo 60 sekundi Bario je savladao Bakočevića, koji je povredio koleno i brzo završio na podu.

Crnogorski borac je krenuo žestoko, pogodio je nekoliko puta prednjim direktom protivnika.

Međutim posle minut borbe, prilikom pokušaja lou-kika Bakočević je povredio koleno i završio sa podu sa bolnom grimasom na licu.
I tako povređen popularni "Psihopata" nije hteo da preda meč. To je iskoristio Bario i davljenjem savladao svog rivala.

Bakočević se nije mogao aktivno da se brani u parteru pa ga je rival uspavao jer nije želeo da tapka i preda borbu.

Napeto je bilo i po završetku meča, pošto je Bario, Hrvat rođen u Argentini, nekoliko puta pokušao da izazove Bakočevića, bilo je prepucavanja, ali sprečana veća frka.

- Ja sam poslednji meč u KSW-u odradio nakon što su mi pukli ligamenti na dan meča. Odradio sam meč sa polomljenom nogom. da se to meni dogodilo ne bih se bacio na pod. Borio bih se do kraja - rekao je Francisko Bario.

Back