- Poruka
- 3.993
Samo ne znam gde? Ovo se svuda dešava.Tek će sada roditelji sa decom da beže iz Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ne znam gde? Ovo se svuda dešava.Tek će sada roditelji sa decom da beže iz Srbije.
ne dešava se svuda!.. i ovo je možda kap u prepunoj čaši..ima tu još tona razloga iza za bežanijuSamo ne znam gde? Ovo se svuda dešava.
A gde bi ste vi? Na neko pusto ostrvo?ne dešava se svuda!.. i ovo je možda kap u prepunoj čaši..ima tu još tona razloga iza za bežaniju
nema Bog nista sa ovim nasim zemaljskim glupostima. Sami smo krivi jer u nasoj okolini prepoznajemo takve osobe koje podrzavaju ekstremno ponasanje , prizivaju zlo...........a ne reagujemo.Samo Bog može ovakve stvari da promeni. Zlo iz čoveka se proteruje samo Božijim delovanjem.
Nije prijatno, ko zna-zna, ali je delotvorno, pa tako...
Bog svoje i radi, časa ne časi kao što mi, bogoborci, to umemo.
Narod je naoružan... i besan ... i ... da li će biti sigurno da nas neće neko izrešetati u samoposluzi?Eno i u Sloveniji sprecili pokusaje ubistva u skoli...postade ovo moderno.Nigde nije sigurno.Raspad sistema nam se sprema...13 godisnjak ubio 8 u skoli!sta je ovo ljudi moji.
Isto moguce...bilo gde je mogucnost ovoga kao sto je uradio ovaj mali monstrum!.Narod je naoružan... i besan ... i ... da li će biti sigurno da nas neće neko izrešetati u samoposluzi?
Најтужније од свега је то што ће клинци који ће тек уписивати први разред - првачићи, први дан школе као и цело школовање памтити по детекторима за метал, наоружаним људима који ходају по школама, трзавицама када свако нешто извади из ранца или џепа што личи на дечији пластични пиштољ, што ће учитељице бити, већим делом без осмеха, стрепњи када пукне новогишња петарда у дворишту..... Што ће на нешто сумњиво специјалци јурити по дворишту школе и около школе......Nikako,ovo ce pamtiti i moji unuci koji nisu imali predavanje,pre vikenda,jer su stalno pricali o tom dogadjaju iako im nismo davali da gledaju na TV-u.Jedan je unuk 5. razred drugi 3.Obojica svesni sta se dogodilo.
Nije istina da se dešava svuda!Samo ne znam gde? Ovo se svuda dešava.
Pogledaj statistiku i vidićeš.Nije istina da se dešava svuda!
Mani se floskula!
Pokaži mi tu statistiku na koju se pozivašPogledaj statistiku i vidićeš.
kako neko javno rece copycat odmah se onaj aktivirao da ubija.vec je uvece ili sutra dan onaj kreten ubijao po Mladenovcu, znaci jeste inspiracija...
Kad je to bilo u SLO?Eno i u Sloveniji sprecili pokusaje ubistva u skoli...postade ovo moderno.Nigde nije sigurno.Raspad sistema nam se sprema...13 godisnjak ubio 8 u skoli!sta je ovo ljudi moji.
Pre dve godine.Kad je to bilo u SLO?
Ja ko Nikola Pašić, ne čitam novine.
To sam i ja pomislio."Sta ako neko sada u toj skoli,baci petardu na casu".Proci ce gore nego ovaj sto je pobio toliko dece.Најтужније од свега је то што ће клинци који ће тек уписивати први разред - првачићи, први дан школе као и цело школовање памтити по детекторима за метал, наоружаним људима који ходају по школама, трзавицама када свако нешто извади из ранца или џепа што личи на дечији пластични пиштољ, што ће учитељице бити, већим делом без осмеха, стрепњи када пукне новогишња петарда у дворишту..... Што ће на нешто сумњиво специјалци јурити по дворишту школе и около школе......