Marko Nicović strahuje da će ovi masakri biti inspiracija onima koji imaju ozbiljan poremećaj, a koji se ne leče

Samo Bog može ovakve stvari da promeni. Zlo iz čoveka se proteruje samo Božijim delovanjem.
Nije prijatno, ko zna-zna, ali je delotvorno, pa tako...
Bog svoje i radi, časa ne časi kao što mi, bogoborci, to umemo.
nema Bog nista sa ovim nasim zemaljskim glupostima. Sami smo krivi jer u nasoj okolini prepoznajemo takve osobe koje podrzavaju ekstremno ponasanje , prizivaju zlo...........a ne reagujemo.

Eno i u Sloveniji sprecili pokusaje ubistva u skoli...postade ovo moderno.Nigde nije sigurno.Raspad sistema nam se sprema...13 godisnjak ubio 8 u skoli!sta je ovo ljudi moji.
Narod je naoružan... i besan ... i ... da li će biti sigurno da nas neće neko izrešetati u samoposluzi?

Narod je naoružan... i besan ... i ... da li će biti sigurno da nas neće neko izrešetati u samoposluzi?
Isto moguce...bilo gde je mogucnost ovoga kao sto je uradio ovaj mali monstrum!.
Potpuno se slazem...moze u autobusu,trznom centru bilo gde...poskupljenja do nebeskih granica i male plate polako ali sigurno doprinose da je narod poludelo....To mi je jasno.Ali mi nije jasno za ovog malog.Verovatno svojim stavom iritirao okolinu u skoli i izbegavali ga i puko.Namesto da se promeni on pobio pola skole.
Ali da je narod besan je besan i vidi se na licima ljudi bilo gde ogorcenje.Smanjite cene proizvoda dici plate i nadati se da ce se mozda smiriti stanje.Ovako ovim putem tonemo i bit ce jos gore.

Nikako,ovo ce pamtiti i moji unuci koji nisu imali predavanje,pre vikenda,jer su stalno pricali o tom dogadjaju iako im nismo davali da gledaju na TV-u.Jedan je unuk 5. razred drugi 3.Obojica svesni sta se dogodilo.
Најтужније од свега је то што ће клинци који ће тек уписивати први разред - првачићи, први дан школе као и цело школовање памтити по детекторима за метал, наоружаним људима који ходају по школама, трзавицама када свако нешто извади из ранца или џепа што личи на дечији пластични пиштољ, што ће учитељице бити, већим делом без осмеха, стрепњи када пукне новогишња петарда у дворишту..... Што ће на нешто сумњиво специјалци јурити по дворишту школе и около школе......

Prema autoritetima za tu pojavu većina pucača na masu ne pate ni od kakve duševne bolesti.Jednostavno su nesrećni i željni osvete.Manjina ima neku vrstu mental disorder a neki pate od duševnih bolesti .
Uopšte uzev jedinke koje pate od duševnih bolesti nisu češći izvršioci krivičnih dela od onih kojima nije ustanovljena dijagnoza neke od duševnih bolesti.

Најтужније од свега је то што ће клинци који ће тек уписивати први разред - првачићи, први дан школе као и цело школовање памтити по детекторима за метал, наоружаним људима који ходају по школама, трзавицама када свако нешто извади из ранца или џепа што личи на дечији пластични пиштољ, што ће учитељице бити, већим делом без осмеха, стрепњи када пукне новогишња петарда у дворишту..... Што ће на нешто сумњиво специјалци јурити по дворишту школе и около школе......
To sam i ja pomislio."Sta ako neko sada u toj skoli,baci petardu na casu".Proci ce gore nego ovaj sto je pobio toliko dece.

Back