Marketing

Bio je opsti stampedo gnjiloguzih sisovisnih polovnjaca koje su pohrlile da ga uhvate.Zaista su bile tragikomicne u tom sujevernom poduhvatu i iskazale su nemilosrdnu crtu posto su se otimale o taj buket kao da je sudnji dan.
Posto sam ja porucivao muziku potrudio sam se da sve pesme budu po mom ukusu ali i da tu pokazem koliko su glupe do bola.Porucivao sam namerno brzu pesmu i kad bi polovnjace poletele da djipaju ja prekidam muziku i zahtevam neku romansu.:hahaha::hahaha:
Dupe sam im pomerio.

ja uvek kazem da bacanje bidera uvek pokaze onu pravu zensku beskrupuloznu surovu nemilosrdnu crtu dok jurisaju da sebi ugrabe neku imaginarnu prednost u zivotu... :hahaha:
sto je najjace iste one sto su pricale kako nece da se udaju ,pocnu posle par godina da se zalecu po svadbama...

Bilo je svega i svacega ali su za taj buket uletale su polovnjace u klinc a bogami bilo je i klizecih startova.Tacno s videla kokosija crta zenskih likova koje su zarad umisljenog buketa koji srecu znaciz:poz: bile spremne da jedna drugoj oci iskopaju

Ma, otkad su na YouTube počeli da kače snimke čerupanja oko tog buketa, više ne jurišaju tako. Sećam se jednog snimka gde neka jadnica na štiklama juri za tim, pa padne, udari glavom u neki zid, ustane...i tako nešto, sve mučno za gledanje, ma tačno mi beše žao sirotice, uopšte nije bilo smešno.
Plus što su sad sve u fazonu "ja sam ledena i nedodirljiva kraljica, uopšte mi nije do udaje" pa i ne trče za tim buketom. Gde još da se vidi kako su sujeverne i kako priželjkuju đuvegiju? Nije ni važno što su poodavno prevalile tridesetu, a roditelji već prestali da je podesćaju da je vreme za udaju, da ne bi izgledalo kao da je teraju iz kuće.

Taj pakao kroz koji prolaze matore baba devojke mogu da naslutim jer svakodnevno slusam zalopojke koleginica koje su u poznoj trecoj deceniji i vec je i bog od njih digao ruke po pitanju udaje a sve redom se i dalje nadaju da ce ih neki entuzijasta prizeniti sto se naravno ne desava posto ih redom zloupotrebljavaju likovi koji ih kresnu i pedaliraju.O kako se tu svaki dan raspredaju price po sistemu sta i kako ali avaj svi planovi im se izjalove.

da, taj krug matorih polovnjaca gde jedna drugoj udeljuju komplimente kako su lepe i pricaju da su im muskarci nepotrebni, a ustvari jedva cekaju da drugaricama zabiju noz u ledja i izgaze da bi stigle do bidera.....je cudo z:D

svaka zenska koalicija i "drugarstvo" je samo privremeno i iz koristi i sujete.

Kad se 100 zena skupilo ,izgradilo brod i zaplovilo u nepoznatom pravcu , u istrazivanja , u avanturu????

NIKAD u zabelezenoj istoriji a verovatno tj. sigurno ni u buducnosti.

Zene su jednostavno nesposobne za to.

svaka zenska koalicija i "drugarstvo" je samo privremeno i iz koristi i sujete.

Kad se 100 zena skupilo ,izgradilo brod i zaplovilo u nepoznatom pravcu , u istrazivanja , u avanturu????

NIKAD u zabelezenoj istoriji a verovatno tj. sigurno ni u buducnosti.

Zene su jednostavno nesposobne za to.

Skup do dve zene je sendvic kombinacija , tri zene su haos a sve preko cetiri je zlo na kvadrat.Moreplovci su prisustvo zene na brodu smatrali nesrecom prve vrste.

ima jos od pre 6.000 godina (4000god pre hrista) u epu o gilgamesu koji sam rasturio na casu srpskog naravno dobio asa od feminazi profesorke , kada ga istar boginja rata , razaranja, afera,avantura, nocnog zivota (drolja) ,zavodi gilgamesa i on je odbija navodeci sve njene prethodne ljubavnike koje je unistila jedan je bio lav pa ga je zakopala 9 puta odatle mit o macki i 9 zivota, drugi bio prekrasan slavuj pa mu odsekla krila itd...
znali su prastari narodi sve kako i sta...

U starim vremenima kamenjem su resavali sve pravne nedoumice u vezi sa zenama.Ni u srednjem veku nije bilo lose imali su savrsen test za vestice kad su u vodu bacali osumnjicene i ona koja bi se utopila nije bila vestica , ona koja bi isplivala bila je vestica i sledilo joj je paljenje na lomaci.Zaista je bilo divnih obicaja i prakse.

Back