Mark Zakerberg prihvata izazov borbe u kavezu protiv Elona Maska: "Pošalji mi lokaciju"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.287
Nakon što je vlasnik Tvitera Musk, 51, izazvao osnivača Fejsbuka — koji je nedavno osvojio svoj prvi amaterski turnir u brazilskom džiu-džicu — ove nedelje na „meč u kavezu“, 39-godišnjak je rekao da je u igri nakon meseci napredovanja na društvenim mrežama.

Muskova ponuda usledila je nakon što je Zakerbergov Instagram u vlasništvu Meta objavio planove za izgradnju tekstualne platforme društvenih medija koja bi bila konkurentna Tviteru.

Na Instagramu u sredu, Zakerberg je odgovorio na Stori koji je imao snimak ekrana Muskovog tvita koji je glasio: „Ja sam za meč u kavezu ako je on lol“.

„Pošalji mi lokaciju“, napisao je Zakerberg.

Ali izgleda da njegov odgovor nije uplašio Maska, koji je naizgled odgovorio imajući na umu lokaciju borbe: oktagon u Vegasu.

"Imam sjajan potez koji zovem 'Morž', gde samo ležim na svom protivniku i ne radim ništa", dodao je on.

Masku nije strano da zasuče rukave, milijarder je tokom detinjstva trenirao kiokušin karate, tekvondo, džudo i „nakratko brazilsku džiu-džicu”.

Jednom prilikom, Musk je čak podelio fotografiju na kojoj se bori protiv sumo rvača.

mshj.jpg

Back