Ehej... Ajde bre ima još fanova serije... Pišite nešto... Tema ne sme da umre na ovakav način...
Serija je pravo pravcato čudo i to upravo zbog ovoga što je HYPE rekao prošle godine...
Gotovo da nema serije koja tako dugo traje i ima tako mnogo sezona a da joj iz godine u godinu gledanost i dalje raste... Obično na polovini serije kreće da opada gledanost i serija postaje sve lošija (namerno pretpostavljam) zbog čega se TV kući koja je izdaje preda izveštaj da je opala gledanost i tako se serije gase... Ali ovde nema toga, preko 200 epizoda i dalje raste gledanost...
Seriju nisam toliko primećivao ranije (zaista, odnosi u njihovom timu su nekako čudni, nije lako navići se na likove a kada se čovek navikne...e tada nastaje opsednutost serijom)...
Ali nažalost, nešto mi ovde čudno, ne može serija tek tako postajati sve bolja i bolja bez, da kažem posledica... Verujem da će neko od glavnih glumaca (ubeđen sam Mark Harmon) odustati od snimanja serije i tada će ona možda doživeti pravi sunovrat sa gledanošću i tako će se ugasiti... Siguran sam u to... Jer ovako je Too good to be true...