"Marinci" iliti NCIS

Ehej... Ajde bre ima još fanova serije... Pišite nešto... Tema ne sme da umre na ovakav način...

Serija je pravo pravcato čudo i to upravo zbog ovoga što je HYPE rekao prošle godine...

Gotovo da nema serije koja tako dugo traje i ima tako mnogo sezona a da joj iz godine u godinu gledanost i dalje raste... Obično na polovini serije kreće da opada gledanost i serija postaje sve lošija (namerno pretpostavljam) zbog čega se TV kući koja je izdaje preda izveštaj da je opala gledanost i tako se serije gase... Ali ovde nema toga, preko 200 epizoda i dalje raste gledanost...
Seriju nisam toliko primećivao ranije (zaista, odnosi u njihovom timu su nekako čudni, nije lako navići se na likove a kada se čovek navikne...e tada nastaje opsednutost serijom)...

Ali nažalost, nešto mi ovde čudno, ne može serija tek tako postajati sve bolja i bolja bez, da kažem posledica... Verujem da će neko od glavnih glumaca (ubeđen sam Mark Harmon) odustati od snimanja serije i tada će ona možda doživeti pravi sunovrat sa gledanošću i tako će se ugasiti... Siguran sam u to... Jer ovako je Too good to be true...

Meni je ova serija genijalna.Ne znam sta da kazem.Imam sve sto je izaslo do sada.

Misliš skinula sve epizode... Svaka tebi čast i tvojim živcima... Ja ne bih mogao nikako... Nije mi toliko problem da skidam jednu po jednu ali imam tu neku opsesiju, morale bi sve da budu HD ili bar jako dobar kvalitet i prevod bez greške...e sad za to dvoje treba izdvojiti par meseci... Najbolje je kada se nešto skida od početka kada tek izlazi pa normalno ima manje za kasnije da se traži...

Poslednja izmena:

Back