Марин Ле Пен се повлачи из Националног фронта Француске

meni samo nije jasno odakle tebi pravo da celu naciju nazoves komunjarskom, samo zato sto ljudi nece monarhiju. to se zove pristrasnost bez pokrica, a to nije ni dobro, ni zdravo.

па види, док ме питаш ''одакле ти право да целу нацију назовеш'', то значи да ти не признајеш право на слободу говора. а ко не признаје право на слободу говора? шта мислиш.

па види, док ме питаш ''одакле ти право да целу нацију назовеш'', то значи да ти не признајеш право на слободу говора. а ко не признаје право на слободу говора? шта мислиш.

eto vidis sad ti meni pokusavas da uskratis slobodu govora, jer ako posotji sloboda govora moje je pravo da postavim takvo pitanje.

- - - - - - - - - -

a kod tebe se sve svodi na monarhiju, ko nije z amonarhiju automatski je komunista...i ovde mislim na srbe, a ne na francuze, jer su srbi pomenuti u tvom postu.

- - - - - - - - - -

tvoj kralj moze da crkne, pukne i pandrkne, ali nikada nece postati kralj srbije....:mrgreen:

eto vidis sad ti meni pokusavas da uskratis slobodu govora, jer ako posotji sloboda govora moje je pravo da postavim takvo pitanje.

- - - - - - - - - -

a kod tebe se sve svodi na monarhiju, ko nije z amonarhiju automatski je komunista...i ovde mislim na srbe, a ne na francuze, jer su srbi pomenuti u tvom postu.

пази, ја имам право и да лупетам глупости ако желим. ти можеш да то прескочиш, и читаш оно што ти је интересантно.
и ниси једина која би да заведе цензуру на форуму. има вас доста. тако да присуствујемо својеврсном феномену где корисници траже цензуру, а модератор (које обично оптужују за цензуру) залаже се за слободу изражавања. заиста занимљиво.

a kod tebe se sve svodi na monarhiju, ko nije z amonarhiju automatski je komunista..

Da, StaWa nije glup čovek, ali definicija komuniste mu je loša.

Naime, on smatra da je to persona koja ne voli Kralja Tajlanda.

Ali u stvari je komunista onaj ko ne voli privatizacije.

Ko najviše kmeči protiv privatizacije firmi? Dveri, rusofili, smradikali.

Znači to su nosioci Marksa.

пази, ја имам право и да лупетам глупости ако желим. ти можеш да то прескочиш, и читаш оно што ти је интересантно.
и ниси једина која би да заведе цензуру на форуму. има вас доста. тако да присуствујемо својеврсном феномену где корисници траже цензуру, а модератор (које обично оптужују за цензуру) залаже се за слободу изражавања. заиста занимљиво.

Ово је заиста очигледно, корисници траже цензуру, а уредници се боре за слободу говора. :lol:

Back