Marija Šerifović pisala Tadiću

Него Ђоковић је изјавио да неће да се врати у Србију до завршетка избора како га не би користили као политичку пропаганду.

Јадан Бокица... а таман је купио нову шминку за када се рукује са Нолетом на балкону :(

hehe napisao sam na temi koju je jomini zatvorio da je to osveta djokovica tadicu i demokratama zbog toga sto su ih prevarili za lokaciju za gradjenje teniskog centra u beogradu.

a tadic taman planirao da se slika, sto ti kazes nabavio novu sminku :lol: :lol: al nije mu se dalo :lol:

hehe napisao sam na temi koju je jomini zatvorio da je to osveta djokovica tadicu i demokratama zbog toga sto su ih prevarili za lokaciju za gradjenje teniskog centra u beogradu.

a tadic taman planirao da se slika, sto ti kazes nabavio novu sminku :lol: :lol: al nije mu se dalo :lol:

Ne treba da kupuje, mogao bi grobar da mu pozajmi svoju, tako se lepo nafrakao za bilborde. :?
Podsetio me na onog tipa koji je izasao iz groba (Maratonci trce pocasni krug). :evil:Ko zna, mozda ga je Toma i glumio.

dakle da sumiramo.....uvijek cete gubiti i ratove i zemlju dok ne zaboravite dva ili tri imena...ko ce vladati nema veze sa cinjenicama:
1. ndarja - pesma koja na albanskom politickom jeziku znaci otcepljenje
2. serifovic - muslimansko ime od. sareef - castan, posten
3. sbija sama mora da se ponizi i proslavi otcepljenje preko prepeva originala odn. jedne druge americke kantri pjesme
4. pare koje se vrte nisu neke, ali je ideal i jedna nova zemlja za ilire nesto vaznije
5. pesma ndarja i te dua ty odjekuje uveliko kosovom i svako je skoro zna napamet , te dua ty je poboljsana varijanta ndarje i znaci volim te......

dakle....da li cemo o idealima koji se obistinjuju za jednu pranaciju cija je zemlja nekoc bila otetea ili o boji gaca koje nose neke marionete srpske?????kao oduvek......

dakle da sumiramo.....uvijek cete gubiti i ratove i zemlju dok ne zaboravite dva ili tri imena...ko ce vladati nema veze sa cinjenicama:
1. ndarja - pesma koja na albanskom politickom jeziku znaci otcepljenje
2. serifovic - muslimansko ime od. sareef - castan, posten
3. sbija sama mora da se ponizi i proslavi otcepljenje preko prepeva originala odn. jedne druge americke kantri pjesme
4. pare koje se vrte nisu neke, ali je ideal i jedna nova zemlja za ilire nesto vaznije
5. pesma ndarja i te dua ty odjekuje uveliko kosovom i svako je skoro zna napamet , te dua ty je poboljsana varijanta ndarje i znaci volim te......

dakle....da li cemo o idealima koji se obistinjuju za jednu pranaciju cija je zemlja nekoc bila otetea ili o boji gaca koje nose neke marionete srpske?????kao oduvek......

:roll:E, a ja kad ne poznajem nesto, ne govorim o tome. A ti brate lupetas li lupetas... Toliko drskosti bezobrazluka nisam procitala na ovom forumu. I sta bi ti sada, da osporispobedu na evroviziji, da pokopas Majin trud i uspeh?
Ti se nasao da tumacis osnovu prezimena Serifovic, vidi se da veze nemas...Pola prezimena u Srbiji je ostalo od turske vladavine, pa sta, trebaju da se smatraju turcima?
E, yao mi je ovih demokrata, udarise na Mariju, a to im je kobna greska, jer sada ce biti par procenata ya Nikolica iz inata. Tako se to desava kad neko posto poto hoce da bude predsednik. Ej tadicu svileni!
TOMISLAV NIKOLIC PREDSEDNIK SRBIJE SVIM SRCEM!!!

P.S. Cujem da Nikolic govori na finalnoj veceri evrosonga kao predsednik SRBIJE:razz:!?

...cita citaj citaj.govorim o necemu sto i tadic i nikolic skupa znaju , ali ih nije za to brige. A ja nemam vase drzavljanstvo i ne pratim glasanje.pisem o pesmi i albanskom #lufta per ndarje# , a vi se napijajte i pjevajte do mile volje, ako treba sibovacu van par svezuljaka vutre pomjesanih sa balegom sa malom barcerom preko podhuma da jos vise velicate cecu i serifovicku.

...cita citaj citaj.govorim o necemu sto i tadic i nikolic skupa znaju , ali ih nije za to brige. A ja nemam vase drzavljanstvo i ne pratim glasanje.pisem o pesmi i albanskom #lufta per ndarje# , a vi se napijajte i pjevajte do mile volje, ako treba sibovacu van par svezuljaka vutre pomjesanih sa balegom sa malom barcerom preko podhuma da jos vise velicate cecu i serifovicku.
nemas ti pojma o cemu pricas,
Marija nije muslimanka vec Romkinja,
a tu pesmu na Albanskom pevaj tamo odakle si.:x

Back