marihuana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

popkeeee

Aktivan član
Poruka
1.697
pozdrav!
ovako...ortak ima neki sistematski pregled na faxu...mislim da je krimal...nesto..nebitno...
cuo je da testiraju na drogu a zadnji put je duvao za Novu godinu...3-4 puta u zivotu,al zadnji put za Novu Godinu...
testiranje je za 10 dana...da li je dovoljno 3 meseca da mu ne nadju nista...
jos se i osisao na celavo,tripuje se da mogu u kosi da mu nadju...
ajte pa mi odg sto pre...hitno mu je...pozdrav!

e bratori tnx....mada je nesto skeptican oko tvoje izjave :D evo sad se udara u glavu...odo da ga smirim :)

HEj nesto mnogo brzo tvoj "drugar" reaguje kad ovde odgovaraju ljudi a i ti nsto mnogo brzo znas kako se on ponasa kuci, a "trebas da odes da ga smiris"

HAHAHAHHAHAHHAHA

Ako ako samo se drogiraj a hoces da studiras...E pa to ne moze.....OD 1 februara psihijatri su uveli pse koji rasaznaju koji je covek uzimao bilo oju drogu i prosle 2 godine...
Covek ovo ne moze da primeti ni svakojakim psiholoskim experimentima ALI ZATO ZIVOTINJA MOZE!!!!!

Da ne poveruje covek sta ce sve kolege psiholozi i psihijatri da izmisle....

ALI AKO - NE TREBAJU NAM NARKOMANI STUDENTI I SUTRADAN NARKOSI STRUCNJACI JOS AKO SE UBUTAJU U POLITIKU KAO CEDA BLAGO NAMA!

Kada te suspenduju sa tog faxa naredne 2 godine dooobro se orazmisli za sledece duvanje, a mozes i da upises neki drugi fax ispocetka pa da nemas "mrlju" u karijeri...

Pozdrav i svako dobro i dalje od droge!

Psiholog bRu zLi, saradnik u oblasti maloletnicke delikvencije...

Hahahahaha... E lepo me nasmejaste, a sad da odgovorimo na gomilu pametnih gluposti ovde.. :)
Pre svega, niko lud ne radi takve vrste specifičnih testova na sistematskim pregledima. Em je skupo, em nepotrebno, em ih niko nije ovlastio da rade taj test. Razmisli malo, koga briga šta ti radiš kada nisi na fakultetu? ...
Dalje, sam THC (tetrahidrokanabinol), aktivni sastojak marihuane koji izaziva opštepoznati ''high'' je detektabilan u krvi kod čestih korisnika u sledećih 4 do 8 sati, a kod onih ne toliko čestih uživalaca od 3 do 4 sata. 9-karboksi-tetrahirdokanabinol je metabolitski produkt THC-a, i njegovo testiranje nije jeftino, a testira se najčešće iz urina (!). Zašto? Zato što su koncentracije tog metabolita detektabilne u krvi: kod čestih korisnika - dve nedelje; kod rekreativaca - dva do tri dana. U urinu: kod čestih korisnika - 10 do 21 dana ; kod rekreativaca - 3 do 7 dana. A kod onih najtežih (ništa drugo ne rade): maksimalno tri meseca!

Stoga, ne glupiraj se, odradiće ti se standardni hematološki test (Hb, Hct, MCV, RBC, WBC...).

brate lik je pored mene bio sve vreme... :)
i pod ti odoh da ga smirim...lik je poceo naglas da psuje sebe,kevu sto ga rodi,fax itd...a moji su soba pored a ne bih bas voleo da saznaju o cemu se radi...
ja to NE UZIMAM,ali sam u takvom drustvu...*** Bg i ulica je ucnila svoje...
a bavim se sportom(folklor,teretana,odbojka...to sam redovno trenirao a basket rekreativno...) tako da nisam ti ja od takvih :)
pre mesec dana sam krenuo da vezbam u teretani opet od nule,jer me udario auto 25.5 prosle godine na motoru i polomio mi nogu i od tad nisam podigao nista teze od kasike...
pozdrav svima i hvala vam!! :)))
p.s. ako imas neki savet kako da nabijem MASU za sto krace vreme BEZ upotreba proteina,kreatina bla bla,bio bih ti zahvalan...

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390

Šta je zabranjeno?

* postavljanje besmislenih, nejasnih sadržaja i sadržaja koji su sami sebi svrha
* narušavanje autorskih prava, posredno ili neposredno
* postavljanje sadržaja koji nemaju lični pečat autora
* vulgarno i neprimereno izražavanje
* vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije
* klevete, pretnje, uznemiravanje i proganjanje
* sadržaj uperen protiv bilo koje organizacije ili osobe (javne, privatne, ugrožene ili manjinske)
* višestruko postavljanje poruka/komentara iste ili semantički slične sadržine
* skretanje sa teme diskusije
* podsticanje svađe
* odgovaranje na uvrede istom merom
* vikanje (korišćenje velikih slova)
* pisanje nečitljivim ili iritirajućim stilom

Kršenje navedenih pravila povlači sankcionisanje korisnika uz prethodno poslatu opomenu ili bez nje:

* brisanjem pojedinih ili svih njegovih poruka/komentara
* zabranom pristupa

@ bRu zLi molila bih da malo povedete racuna o svom pisanju na pdf-u zdravlje,caps lock iskljucite,korisnike ne provocirajte jer ukoliko nastavite bicu prinudjena da odreagujem a to se ne bi dopalo ni meni a najmanje vama.

Hvala na razumevanju.

Posto je tema otisla u pogresnom pravcu najbolje je da se zakljuca.

Lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back