Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Рађе сам, за разлику од разноразних класификација, да се у овој земљи Србији, коначно, договоре о прављењу националне стратегије. Како рече један гост на ТВ Мост : дневне, краткорочне и дугорочне ...
Ако би један овакав важан договор (документ) био усвојен, мање би било важно ко ће с ким и колико ће трајати.
Важно би било и да Дјук, коначно схвати једну неминовност коју је и Русија сугерисала Србији, врло јасно, преко изјаве госн - Лаврова, тј. да се више не тртимо око изричитости неприхватања ЕУ интеграција (бар за остатак СРС). Бивша највећа странка у Србији, нема више права да се на овај начин понаша. Сви који смо полагали наде у ову странку остали смо фрапирани скорашњим догађајима ...
Шта то Шешељу значи 'оћу-нећу ? Постави услов па кад се испуни, опет нећу јер ће Коштуница бити "деснији" ? Мислим, ебе ми се за Српску Радикалну Странку и њен рејтинг ако су у питању само скромни лични интереси. Овде је у питању Србија. Да ли било ко у СРС верује да ће икада гласање дати 50%+1 ? Политика се води много озбиљније од овога.
Ех, промаче ми раније овај пост...
Пази овако, слажем се са тобом у поенти, једино мислим да је адреса погрешна. Тешко да ће Дјук ускоро нешто схватити, а СРС је како си сам лепо рекао "бивша највећа"...
Наравно, то не значи да Дјук није оштроуман, и да није био у праву баш што се тиче неких класификација (глобалисти-антиглобалисти; раскрстио на време са монархизмом; није се претерано ложио на Цркву, мада је могао више да је поштује...)
Али лепо је и сам Томи рекао "свест ће ми бити измењена"

Дакле, треба кренути у прављење стратегије, пошто су избори бар годину далеко, сад је право време. При томе се треба обраћати појединачним радикалима, али не страначком апарату у коме тешко да има још увек довољно виспрених...