Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Margej je divlja macka nalik manjem ocelotu. Zivi u sumama Juzne Amerike i hrani se pticama i glodarima. O ovoj macki se malo zna, tako da, ukoliko nadjete neku sliku ili podatak o margeju, slobodno napisite!
Evo jedne slike koju sam nasla na Google-u:
Margej je divlja macka nalik manjem ocelotu. Zivi u sumama Juzne Amerike i hrani se pticama i glodarima. O ovoj macki se malo zna, tako da, ukoliko nadjete neku sliku ili podatak o margeju, slobodno napisite!
Margeji bi trebalo da budu medju retkim vrstama mačaka koje mogu da se spuštaju glavom nadole sa uspravnog drveta (taj deo mi nije sasvim jasan jer mislim da sam video i neku običnu mačku koja je to radila, ali mislim da se radi o baš uspravnom drveću, ne blago nagnutom).
Na slikama margeji imaju nekako kraću (simpatičniju) njuškicu dok oceloti imaju jače izduženo lice. I margeji žive skoro stalno na drveću, dok oceloti idu i u onu žbunovitu šikaru koje je puna Latinska Amerika. I oceloti su navodno značajno veći, što za nas koji ih nismo videli uživo ne znači mnogo.