Ima nečeg zanimljivog kada se koriste reči koje se rimuju, zar ne? Kao na primer nešto ovako: ,,Margarita senjorita ko recepte da čita od čega se pravi domaća pita".
Meni je baš zanimljivo kad složim reči koje rimuju. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoćeš žensku da skineš rimu mora da otkineš.Stravično mi je iritantno kada ljudi u govoru koriste rime.
Samo se setim našeg veselog profesora doktora Krstana sa foruma, i ne bude mi dobro.
Ja to malo drugačijeAko hoćeš žensku da skineš rimu mora da otkineš.![]()
Baci neku foricu.Ja to malo drugačije
Za tvoju spravu nigde nema rupe, trci kuci ybse u doope.Evo pored mene leži jedna mala, kao golubica mi je u ruci pala.![]()
Čovek objasnio, tema može lockZa tvoju spravu nigde nema rupe, trci kuci ybse u doope.![]()
Е тако ти настаје поезија, музика и репIma nečeg zanimljivog kada se koriste reči koje se rimuju, zar ne? Kao na primer nešto ovako: ,,Margarita senjorita ko recepte da čita od čega se pravi domaća pita".Meni je baš zanimljivo kad složim reči koje rimuju.
![]()
Okolo, naokolo, dođosmo do toga da je Meliot - reperЕ тако ти настаје поезија, музика и реп
A kad slu[am pesu i kad se stihovi rimuju nekako zanimljivo, pevljivije i pesma ima bolji ritam.Е тако ти настаје поезија, музика и реп
Primitivizam i prostakluk se teško iskoreniti može, frapirala bi se i Barbi koja nosi roze.Za tvoju spravu nigde nema rupe, trci kuci ybse u doope.![]()
Mogu samo da kažem da su čudni putevi Gospodnji i ništa više.Okolo, naokolo, dođosmo do toga da je Meliot - reper
![]()