- Poruka
- 73.676
Šta koristite, ako uopšte koristite?
Da li znate koja je razlika između maslaca/putera i margarina?
Da li znate koja je razlika između maslaca/putera i margarina?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i mi Cigani imamo dušu.Ред постави тему и оде да спава...е, па, лаку ноћ и од мене![]()
Evo ispravila sam. Ja sam iz nekog razloga mislila da ipak postoji razlika između putera i maslaca.Puter/buter i maslac su jedno te isto i prave se od mleka, a margarin od suncokretovog ulja.
Puter je mnogo zdraviji.
Koristim oba u zavisnosti od recepta i potrebne kolicine, jer puter je vise nego duplo skuplji.
Потписујем.Margarin sigurno pravi holesterol i apsolutno je nezdrav!
Treba ga sasvim i zauvek izbaciti iz kuhinje...
Ulje treba upotrebljavati samo za salate, tj. u hladnom obliku i to po malo... jer i to rafinisano ulje stvara holesterol...
Treba koristiti maslinovo ulje za sve...
Mast treba uvesti u upotrebu za prženje... Mast je zdrava na svim temperaturama, ne pravi holesterol, odličan je izvor hranljivosti...
Vidim da neki upotrebljavaju margarin zbog prihvatljive cene... Mislim da jako greše... ni jednu vrstu margarina ne treba koristiti...
Puter treba uvek istopiti, pa skinuti belu penu sa površine... to je jedino što ne valja u puteru koji je namenjen našem tržištu...
Meni ostane u maloj šerpici, ohladi se i stvrdne,držim ga u frižideru i uživam u delikatesu... Znam da je skup, ali po malo...![]()
![]()
![]()
Kod mene neme takve radnje. A šteta!Потписујем.
Само да додам да у радњама млечних производа продају путер намеру, повољнија је цена а одличан је за кување.
Немогуће? Где продају сир, кајмак..Kod mene neme takve radnje. A šteta!
Маслац и не ваља за пржење, осим за лагано рецимо презле за гомбоце су најукусније на маслацу.Mada, meni bi bila greota koristiti maslac za przenje.
Nisam čitala do kraja.Ред је лајковала пост у коме се помињу ванилице![]()
А, ево је права Ред, већ сам почела да бринемNisam čitala do kraja.
Zezam se, ja vanilice poštujem, iz daleka, ko džem i leba, na primer.![]()
Pa što ne kažeš da ti namažem jedan džem na leba, da se povratiš?А, ево је права Ред, већ сам почела да бринем![]()
Нећем лебац, оћем ванилицеPa što ne kažeš da ti namažem jedan džem na leba, da se povratiš?![]()
Маслац и не ваља за пржење, осим за лагано рецимо презле за гомбоце су најукусније на маслацу.