purplechick
Primećen član
- Poruka
- 710
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ,pa moja skola se deli s masincima
Uf da ,tebi mars u ovnu
Ti kad se naljutis....au,bolje da ti se ne pojavljujem pred ocima![]()
E pogledaću ti ja natalnu samo sada stvarno nemam vremena. Ali pogledaću čim budem mogao. Pozz...![]()
E onda znas odprilike kako mi je.Jedina djevojka u grupi.
![]()
Mozda jesam malo strasna kad se naljutim, ali opet nije to tako cesto.![]()
U tvom životu emocije imaju veoma važnu i veliku ulogu. Imaš veliki značaj i uticaj na druge osobe, ali su i za tebe drugi ljudi vrlo bitni - vrlo ekstrovertna osoba.
Maštovita, zamišljena, intuitivna, idealista, skolna sanjarenju, ali i avanturista i svestrana.
Ne kažeš uvek ono što misliš, a ne misliš sve ono što ti ''izleti''.
Puno strahova i briga, nemaš sreće u ljubavi, a i jedan od tvojih najdubljih strahova je da ne ostaneš sama u životu.
Tvoj partner ne može da bude ''običan'' čovek. Biće, ili jeste, jedna čudna, origanalna, neobična, potpuno drugačija osoba od svih ostalih, ali i maštovita, možda neki umetnik, sklona porocima (pušenje, alkohol) i neće ti baš jasno i tačno reći ono što misli i oseća.
Prava ljubav, uživanje u ljubavi i uopšte u životu će verovatno doći posle tridesetih (Saturn se umešao)...Venera konjukcija Saturn je težak aspekat...postoji problem u postizanju harmonije i sreće u ljubavi i sa samom sobom - nepoverenje prema sebi što se tiče ljubavi. Kod tebe postoji velika želja i čežnja za ljubavlju (pa i velika želja za seksualno uživanje, vrlo vekili nagon za seksom), ali u ljubavi često nailaziš samo na razočarenje i neuspeh. Mars i Satrn u tvom horoskopu ''gaze'' Veneru...moraš da voliš sebe da bi te drugi voleli !!! To je ''ključ'' tvog problema...nemoj da strahuješ od toga da li ćeš biti voljena, nego razmišljaj o tome šta si pružila u ljubavi...
Vrlo je moguće da ćeš iznenada i vrlo naglo da uđeš u prvi brak, ali ja mislim da će taj brak propasti...
E stvarno ne mogu da pišem ovako sve što mi padne na pamet...
Kaži mi šta te konkretno zanima.
Pozdrav!