Mar de plastico

Jeste, ali se nadam da ce da ode u neocekivanom pravcu....

Ja i dalje mislim da puno ljudi koji su trenutno u srbiji na istaknutim pozicijama nije videlo i nema pojma nista....
Ne retko se desava da kad ove nase jajare politicari odu negde pa vide placanje mobilnim bez kontakta pocnu da sline......
Mi smo bre seljacka zemlja i "djekna jos nije umrla a kad ce , ne znamo" nije o crnogorcima vec o sadasnjoj srbiji....

Jeste, ali se nadam da ce da ode u neocekivanom pravcu....

Ja i dalje mislim da puno ljudi koji su trenutno u srbiji na istaknutim pozicijama nije videlo i nema pojma nista....
Ne retko se desava da kad ove nase jajare politicari odu negde pa vide placanje mobilnim bez kontakta pocnu da sline......
Mi smo bre seljacka zemlja i "djekna jos nije umrla a kad ce , ne znamo" nije o crnogorcima vec o sadasnjoj srbiji....
Суштина...земљу треба развијати у том смеру...само ко то да изведе.....z:(

Mislio sam u smislu ljaksa zemlja...a daleko od toga da smo seljacka....mozda je vojvodina seljacka, tj zemljoradnicka....znaci ovde sam bukvalno mislio u pezorativnom smislu.....

A vojvodina , iako mislim da ima sanse da bude seljacka mi se cini najmanje ljakserska....znaci ni vise seljaka ni manje ljaksi nego u vojvodini....

Ne mesajte to sa smradovima, njih ima svuda, bez obzira na poreklo ili genotip....

Back