markocheda Iskusan Moderator Poruka 5.482 26.07.2021. u 16:23 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #26 Lorelajn: kako to da izvedem? Kliknite za proširenje... Može da se nosi flašica spremnog urina Ali najbolje je imati nekog pored sebe koji je spreman da se popiša po naredbi
Lorelajn: kako to da izvedem? Kliknite za proširenje... Može da se nosi flašica spremnog urina Ali najbolje je imati nekog pored sebe koji je spreman da se popiša po naredbi
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 26.07.2021. u 16:25 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #27 neki kazu da pomaze i limun kao i paradajz
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.885 26.07.2021. u 16:35 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #28 Lorelajn: doista postoji Candiru fish... The story is that the fish swims up a stream of urine into a man's penis, then eats it from the inside. Kliknite za proširenje...
Lorelajn: doista postoji Candiru fish... The story is that the fish swims up a stream of urine into a man's penis, then eats it from the inside. Kliknite za proširenje...
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.885 26.07.2021. u 16:40 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #29 markocheda: Može da se nosi flašica spremnog urina Ali najbolje je imati nekog pored sebe koji je spreman da se popiša po naredbi Kliknite za proširenje... I ja sam tako čula, da urin pomaže!
markocheda: Može da se nosi flašica spremnog urina Ali najbolje je imati nekog pored sebe koji je spreman da se popiša po naredbi Kliknite za proširenje... I ja sam tako čula, da urin pomaže!
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.885 26.07.2021. u 16:45 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #30 fortes: ah ribe pod vodom...nekako deluju uveličano...i mene to plaši Kliknite za proširenje... I kad ti plivaju u susret...pa msm,idu pravo na mene! Ne, ne...toliko bilo od ronjenja, ne glumim ja više podmornicu.
fortes: ah ribe pod vodom...nekako deluju uveličano...i mene to plaši Kliknite za proširenje... I kad ti plivaju u susret...pa msm,idu pravo na mene! Ne, ne...toliko bilo od ronjenja, ne glumim ja više podmornicu.
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 26.07.2021. u 17:58 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #31 ja bas volim.... mislim i nisam previse ronila...samo malo sa maskom...ali volim sva bica...jos ako su druzeljubiva
ja bas volim.... mislim i nisam previse ronila...samo malo sa maskom...ali volim sva bica...jos ako su druzeljubiva
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.885 26.07.2021. u 19:26 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #32 Lorelajn: ja bas volim.... mislim i nisam previse ronila...samo malo sa maskom...ali volim sva bica...jos ako su druzeljubiva Kliknite za proširenje... Meduze pogotovu! Mda, one više beže, nego što napadaju ljude.Druželjubivi su samo delfini.
Lorelajn: ja bas volim.... mislim i nisam previse ronila...samo malo sa maskom...ali volim sva bica...jos ako su druzeljubiva Kliknite za proširenje... Meduze pogotovu! Mda, one više beže, nego što napadaju ljude.Druželjubivi su samo delfini.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.885 26.07.2021. u 19:42 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #33 Ova je veća od čoveka!
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 26.07.2021. u 21:00 - Mapa grčkih plaža na kojima vrebaju meduze i šta da radite ako vas opeče meduza #34 ova je mazi