LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
ma kakvi,ne znam da l da ga posaljem da pravi drustvo vijetnamcu iliEl ti se sad digla![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvi,ne znam da l da ga posaljem da pravi drustvo vijetnamcu iliEl ti se sad digla![]()
sve sam ih raskrinkoDa li ste ikad bili zrtva manipulatora od strane decka,devojke,prijatelja,familije i da li ste i dalje zrtva manipulacije?
sve sam ih raskrinko
žrtvom manipulacije postaješ samo ako se istripuješ da druga strana ima nešto što ti je neophodno
što i nije toliko teško, lako čovek zapadne u takvo stanje
rešenje je skupiti muda i u delo sprovesti realnu činjenicu da NIKO nije nezamenljiv
al treba imati muda jelte
ili krenuti s druge strane pa skontati da si pichkica ako popustiš
tada je sve lakše
Svi ponekad manipulišemo i budemo manipulisani.
Neke sitnije stvari nisu problem. Sve dok ne naletimo na opasne ozbiljne manipulatore koji mogu da nas rasture i da oporavak bude mučan a i povratak poverenja u ljude.
ne moze niko tebe da rasturi ako bas neces, za sve imas ti odgovornost mislim
a mozda ti to poverenje u ljude i ne treba, to ne znaci da si neki psiho, samo valjda se uskladish sa time, nisu svi ljudi ruzicasti
a i shit happens valjda, ako te nekad neko i predje, mislim da svako od nas nanjusi to i da pre fatalnog neceg moze da prikoci mnogo ranije
Da li ste ikad bili zrtva manipulatora od strane decka,devojke,prijatelja,familije i da li ste i dalje zrtva manipulacije?
Jesam, da.
I hvala im.
Otvorili su mi Oči na vreme.
"Cena" je bila prevelika, ali svakako vredna.
Ja sam iznad toga. Svega.
Bila & ostala.
![]()