Manipulatori

žrtvom manipulacije postaješ samo ako se istripuješ da druga strana ima nešto što ti je neophodno
što i nije toliko teško, lako čovek zapadne u takvo stanje

rešenje je skupiti muda i u delo sprovesti realnu činjenicu da NIKO nije nezamenljiv
al treba imati muda jelte
ili krenuti s druge strane pa skontati da si pichkica ako popustiš
tada je sve lakše

e, nekad mozda ti i treba da si ta pic.kica
ali nije da se ne slazem s tvojim postom
al nekad te glava kochi zapravo :I

valjda je pre ta manipulacija da te neko namami u klopku ... ne znam, mozda sam se i previse od toga cuvala, ali svaki put kad mi se cini da ne moram da se cuvam, opet pocnem s cuvanjem. izgleda da za mene nisu ta neka ludila
ova konstrkucija nekako i nije bash ok a ni gornja ne znam :I

Svi ponekad manipulišemo i budemo manipulisani.
Neke sitnije stvari nisu problem. Sve dok ne naletimo na opasne ozbiljne manipulatore koji mogu da nas rasture i da oporavak bude mučan a i povratak poverenja u ljude.

ne moze niko tebe da rasturi ako bas neces, za sve imas ti odgovornost mislim
a mozda ti to poverenje u ljude i ne treba, to ne znaci da si neki psiho, samo valjda se uskladish sa time, nisu svi ljudi ruzicasti
a i shit happens valjda, ako te nekad neko i predje, mislim da svako od nas nanjusi to i da pre fatalnog neceg moze da prikoci mnogo ranije

ne moze niko tebe da rasturi ako bas neces, za sve imas ti odgovornost mislim
a mozda ti to poverenje u ljude i ne treba, to ne znaci da si neki psiho, samo valjda se uskladish sa time, nisu svi ljudi ruzicasti
a i shit happens valjda, ako te nekad neko i predje, mislim da svako od nas nanjusi to i da pre fatalnog neceg moze da prikoci mnogo ranije

Uvek ima odgovornosti na nama. Prikočimo ili odlučimo da se igramo i da vidimo šta će da dalje da se desi i kad znamo da može samo loše da bude.

ja do skoro nisam ni znala da manipulatori postoje, mislim, čitam ja knjige i gledam filmove, al' sam mislila da sve to izmišljaju i da ljudi u rl kažu ono što misle, a obično nisu zli, bar oni koje srećem
cvrc
al' sad umem da ih čitam :lol:

Back