Manipulacija

tacno tako! Svako ko kaze da nikad ne manipulise jednostavno nije iskren ni prema sebi ni prema drugima. Ali kao i u svemu treba biti umeren!

To je jedna od prvih životnih lekcija kad si bespomoćan i u tuđoj milosti. Određenim ponašanjem možeš uticati na tuđu volju i tuđe emocije, bebe već to odlično znaju i rado koriste.
I kad pišući cv dodaš što ne stoji, da si vrlo radan, kooperativan i uživaš u radu pod pritiskom, poslužio si se manipulacijom i doveo poslodavca u zabludu. To što su to manipulacije koje se smatraju uobičajenim, još i poželjnim jer se ne manipuliše emocijama ili tamo gde emocija ima, već se prkosi autoritetu, je pitanje čisto tehničke prirode.

To je jedna od prvih životnih lekcija kad si bespomoćan i u tuđoj milosti. Određenim ponašanjem možeš uticati na tuđu volju i tuđe emocije, bebe već to odlično znaju i rado koriste.
I kad pišući cv dodaš što ne stoji, da si vrlo radan, kooperativan i uživaš u radu pod pritiskom, poslužio si se manipulacijom i doveo poslodavca u zabludu. To što su to manipulacije koje se smatraju uobičajenim, još i poželjnim jer se ne manipuliše emocijama ili tamo gde emocija ima, već se prkosi autoritetu, je pitanje čisto tehničke prirode.

pobrkala si malo lončiće...mi ovdje pričamo o manipulaciji unutar m/ž odnosa...i tu je svaka manipulacija strogo zabranjena, ako pričamo o normalnim, poštenim ljudima..
a pa naravno da ćemo da lažemo poslodavce, zato što su oni u većini slučajeva u ovoj zemlji STOKA I OLOŠ od ljudi, koja nas iskorištava na najbjedniji način...i opet će oni nama manipulisati, a ne mi njima...tako da ljudi, slobodno lažite tu stoku od naroda..:)))

pobrkala si malo lončiće...mi ovdje pričamo o manipulaciji unutar m/ž odnosa...i tu je svaka manipulacija strogo zabranjena, ako pričamo o normalnim, poštenim ljudima..
a pa naravno da ćemo da lažemo poslodavce, zato što su oni u većini slučajeva u ovoj zemlji STOKA I OLOŠ od ljudi, koja nas iskorištava na najbjedniji način...i opet će oni nama manipulisati, a ne mi njima...tako da ljudi, slobodno lažite tu stoku od naroda..:)))

Ako se ne radi o onima koji se služe svakodnevno manipulacijama, praktično u svim prilikama kada im nešto nije po volji, u m/ž odnosima potreba za manipulacijom ide isto iz osećaja nemoći i slabosti, podređenosti. Isti je ključ, samo na različite načine vidimo praktično istu stvar.

Da li je tačno da muškarce najlakše manipuliše žena koju vole?Da li žene koje to rade ne umeju da vole i da li ima istina u tome?Da li imate neki primer iz vašeg života :)
Manipulisu partnerom kurrve u dusi a i u praksi vala kad ucenju pizdom
Mnogo gadno....cula sam tu i tamo da se neke hvale tim podvizima....izrazavam gadjenje prema takvima
To nije zdrava veza

Da li je tačno da muškarce najlakše manipuliše žena koju vole?Da li žene koje to rade ne umeju da vole i da li ima istina u tome?Da li imate neki primer iz vašeg života :)

Da li je tačno da muškarce najlakše manipuliše žena koju vole?

Није тачно.

Мушкарца најлакше манипулише жена у коју је заљубљен.

Што је и потпуно логично, јер се мученик налази у "другом" стању, у науци познатом као "збогом памети" па и није

потребна ко зна каква вештина да би се манипулисало с њим. Обично за неког заљубљеног М. кажемо да се заблесавио у неку Ж.

А зашто кажемо да се заблесавио? Па зато што у таквим тренуцима прави блесу, будалу од себе. Прича што никад не би причао,

ради што никад не би радио, понаша се к`о што се никад није понашао... мање више мученик појма нема где му је дупе, а где

глава и кад је у таквом стању деца, бре, манипулишу с њим, а камо ли неће неко други.

Da li žene koje to rade ne umeju da vole i da li ima istina u tome?

Умеју, што не би умеле? Па није то Бог зна какво умеће. Волети уме свако, али желети и хтети, не баш.

Da li imate neki primer iz vašeg života

Немам.

Ја сам све ово прочитао у забелешкама и дневнику Е.Т.-а које ми је оставио пре него што се вратио

на своју планету.

Back