Манипулација

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Пијем чај и нађем на столу неко сра*е па рекох ајде да убијем време..

И тамо нађем овакав текст: "Могу да смувам у сваком смислу "несмувљивог" мушкарца ако ми се допадне. Посматрам га и радим оно што ће га привући мени. И он ми дође. То није манипулација, већ коришћење памети."

Доооооооооооооооообро.

Па бих волео да ми неко да дефиницију манипулације, а да то није "коришћење памети да бих од других добио оно што желим"? И уколико се неко сложи са овом женом, нека ми објасни како ово није манипулација, ево у уво сам се претворио.

evo i ja pažljivo slušam...
al se plašim da em nećeš dobiješ odgovore, em ćetema bude zaključana...jer kad neko vidi nešto na šta ne zna odgovor, ili mu je ispod časti da o tome piše, on smatra da i drugi moraju da misle tako, a i da ne smatra, ima batinu u rukama...pa lock...

evo i ja pažljivo slušam...
al se plašim da em nećeš dobiješ odgovore, em ćetema bude zaključana...jer kad neko vidi nešto na šta ne zna odgovor, ili mu je ispod časti da o tome piše, on smatra da i drugi moraju da misle tako, a i da ne smatra, ima batinu u rukama...pa lock...

Па ето ја се надам да ће нам овдашње ждерачице мушкараца дати оправдање како то није манипулација већ племенито дело.

Па ето ја се надам да ће нам овдашње ждерачице мушкараца дати оправдање како то није манипулација већ племенито дело.

dobro, nebi ja generalizovo...ako želiš pravi odgovor, misim ono...teško hard core obrazloženje, preporučio bi ti da temu postaviš na ženama i tražiš mišljenje korisnice koja se podpisuje kao koto...nema pipi i ona je dobra da ti pojasni te stvari...

И још наслов тог часописа веееееееликим црним словима "МУШКАРЦИ СЕ ПЛАШЕ ПАМЕТНИХ ЖЕНА", па што нису ставили о каквој се "памети" ради? Него још успут на то све пљуни мало и на мушкарце.

dobro, nebi ja generalizovo...ako želiš pravi odgovor, misim ono...teško hard core obrazloženje, preporučio bi ti da temu postaviš na ženama i tražiš mišljenje korisnice koja se podpisuje kao koto...nema pipi i ona je dobra da ti pojasni te stvari...

Па шта сам генерализовао? Пишем на овом пдф-у, а ситуација овде је таква. На женама је тек хит прича, тамо кад год одем добијем бан, где ћеш тамо рећи нешто или замерити им?

manipuacija.jpg

И још наслов тог часописа веееееееликим црним словима "МУШКАРЦИ СЕ ПЛАШЕ ПАМЕТНИХ ЖЕНА", па што нису ставили о каквој се "памети" ради? Него још успут на то све пљуни мало и на мушкарце.
al što bi se muškarac plašio pametne žene...?
a čak i da je taj strah opravdan, šta to pametna žena može da uradi sa svojom pameti jednom normalnom muškarcu, a da pritom ta žena nije sadista ili neka teška kompleksašica...tu ne računam muške debile, stoke, one koji vole da drkaju žene...al predpostavljam da takva pametna ne bi došla ni blizu takvog nekog lika, a kamo li da snjim ima nešto više...

al što bi se muškarac plašio pametne žene...?
a čak i da je taj strah opravdan, šta to pametna žena može da uradi sa svojom pameti jednom normalnom muškarcu, a da pritom ta žena nije sadista ili neka teška kompleksašica...tu ne računam muške debile, stoke, one koji vole da drkaju žene...al predpostavljam da takva pametna ne bi došla ni blizu takvog nekog lika, a kamo li da snjim ima nešto više...

Брате шта ти има ту да се питаш, оне су рекле да се ми плашимо паметних и успешних жена и крај, и ово није манипулација и ћааааааао..

Мсм.. Дооооооообро

Nidžo brate, nije to ta manipulacija...ne radi se tu o manipulaciji informacijama...znanjem...

У неку руку то и јесте то, то као кад ти неки произвођач каже "купи то, то ти треба", тако и она исфолира да има оно што желиш да би те имала.. Слично је..

i mogu da zamislim obrazloženje pod kojim će bude zaključana...:neutral:

Не верујем да ће жаба, то можда Нина, она ме баш готиви :lol:

И тамо нађем овакав текст: "Могу да смувам у сваком смислу "несмувљивог" мушкарца ако ми се допадне. Посматрам га и радим оно што ће га привући мени. И он ми дође. То није манипулација, већ коришћење памети."

Доооооооооооооооообро.

Па бих волео да ми неко да дефиницију манипулације, а да то није "коришћење памети да бих од других добио оно што желим"? И уколико се неко сложи са овом женом, нека ми објасни како ово није манипулација, ево у уво сам се претворио.
Skoro sam se raspravljala sa jednom devojkom na tu temu. Ne mogu da je razumem. Nekako mi je jeftino i jadno. Pa i da ga osvoji, sta dalje!?

Cime manipulise? Nemamo nikakvu predstavu sta ona njima prica. Pocetni njen stav je ok i iskren za dalje ne znam.

Брате јел читаш ти шта пише, цитирао сам? У фазону прати шта воле и ради то, па ми објасни шта је то? Ако ја дођем некој девојци и причам оно што жели да чује, и радим оно што воли да бих добио шта хоћу, шта је то? И колико је то искрено? Ово је било искрено за новине, дал је неком типу тако искрено?

Доооооооооооооооообро.

Ako bismo se vodili tom logikom onda je sve u zivotu manipulacija. Uvek procenjujes drugu stranu kako bi za sebe izvukao maskimalnu korist - u poslu, vezama, druzenjima itd... Ako su zdrave osnove, znaci ako mi se tip svidja, naravno da cu raditi ono sto ce njega zainteresovati da mi pridje (pa necu valjda raditi suprotno i oterati ga :roll: )...
Manipulacija kao termin ima negativan kontekst, a po mom misljenju negativan kada se koristi u patoloskoj varijanti: smuvam ga zato smo mi se moze pa ga odbacim kao krpu za patos... ili se ponasam prema njemu toplo-hladno da bih ga drzala na uzici dok se ne odlucim ja sta cu... Po meni to nije u redu...

Back