Manipulacija

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko bre više ceni? Ceniš, čitavih mesec dana... možda. I onda je "ceniš"... tu devojku, naravno... ali patiš, naravno, za onom koja te u stvari neće.....

Koilko je ovo debolno, a tačno :neutral: zapravo...

Da, zanimljivo, i ja se pitam da li su svesni... ne znam ni da li bi mnoge žene to stavile u odgovarajuće reči, ali svakako su svesne onoga što čine.
Kako se izboriti sa manipulacijom, šta misliš?

Zato sto smo mi vece deca od vas, nesvesna manipulacija, gde je manipulator u stvari 'nevini, pravedni, spontani i iskreni dobrica' je decija osobina.

Npr. Ovo danasnje vreme je veoma plodno tlo za musku manipulaciju, jako je lako danas muskarcu da ispadne 'dobrica', da od sebe pravi zrtvu, da nabija zeni kompleks krivice. To je danas, u doba velike zenske emancipacije, muskarcima lakse nego ikad.

A kako se izboriti sa manipulacijom? Pa to zavisi od inteligencije manipulatora, svaka manipulacija je razlicita. Zavisi od nacina, oblika manipulacije...Ma od svega. :)

Sa ovom manipulacijom tipa "jao, ja sam dobar i iskren" ja bih se da sam zena, borio tako sto bih jezivo podyebavao takve osobe.
Jer ko zaista jeste dobar i iskren, nikad nece imati potrebu da to posebno naglasava i gura ljudima u nos
Isto vazi i za druge osobine koje se na takav nacin isticu drugima i stavaljaju kao stit i opravadanje za svaku svinjariju i idiotluk koji ce osoba uraditi

Jeb ga, i nisi mi pomog'o :(

Pa moras da das konkretan primer :( U svakom slucaju, inteligentna si, pa eto ti jedno od oruzja za borbu. Mada, ni to ne mora da bude prednost :( Ne dozvoli mu da ti nabija na nos neke njegove 'pozitivne osobine', kao sto kaze Stroncijum, time uvek zeli nesto da postigne.

Pa dobro, zezam se. Nekako, reklo bi se da to sve tek u braku i počinje, zaista :p

Nema potrebe za manipulacijom. Vrlo sam iskren i svima u oči kažem sve što mislim tako da kad su karte otvorene, pogotovo u braku, onda mesta manipulaciji nema. Volimo se i imamo dete, i na šta bi ličilo da ja sad namećem neke svoje stavove kad možemo ljudski da se dogovorimo oko svega. Rekli smo i pred Bogom i pred ljudima da, i to treba negovati da bi sutra valjano vaspitali dete i imali šta da pričamo unucima.

Ne vaginalna, jerbo više jednostavno nemam receptora, ganglija, sivih ćelija štagod :lol: da registrujem te priče, interesuje me momčadi koliko manipulišete da biste dobili ono što hoćete? Kad pretpostavite da možete, šta biste sve uradili i dokle išli? Na poslu, ali pre svega u odnosima sa ženama, nekim...

ako vidim da mogu da se negde probijem na bilo koji nacin, verovatno cu ici dok ne istrosim sve opcije.
Naravno imajuci u vidu neku granicu....
Koja je u vidu ne bih silovao or something like that xD.

Back