Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
šta aha?
Jel treba i ja da odem s foruma?
počinjem da se osećam progonjeno - malo malo pa iza mog posta vidim komentar tipa "aha, sad se jasno vidi, bla bla" . :?
Jel treba i ja da odem s foruma?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:šta aha?
Jel treba i ja da odem s foruma?počinjem da se osećam progonjeno - malo malo pa iza mog posta vidim komentar tipa "aha, sad se jasno vidi, bla bla" . :?
Nema komentara!Betty:pa necu, necete da me prevarite![]()
Da li ćeš praviti zid oko sebe ili koristiti prekidač (hvala Betty) zavisi od toga koliko ti prija radno okruženje i koliko si dugo u njemu.Kedi:A, da li pravite zid oko sebe na poslu? Koliko vam on pomaze, u slucaju da ga imate, da smanjite i najmanje i na ocigled nevidljive manipulacije?
Recimo: gde god da radim ljudi znaju kako se zovem,koliko imam godina, i tako, neke generalije. A trudim se da sto manje znaju o meni, ko sam, sta sam, sta volim a sta ne, kako se izjasnjavam po pitanju politike,religije...Sve u svemu ostavljam sliku ozbiljne i pouzdane osobe. Nista sto nije vezano za posao ne delim sa ljudim. Doduse, nikada nisam bila u stalnom radnom odnosu, nisam se vidjala sa istim ljudima svaki dan. Najduze sam ostala na jednom mestu sest meseci. Ali valjda me i to ceka, pa me interesuje koliko ljudima dozvoljate, koja je vasa granica?
Ma ne, samo smo hteli da pokažemo na delu manipulaciju, .... kada već pričamo o njoj. :grin:Betty:vi tu sa mnom manipulisete...kako ste pokvareni, ta sve sam zapostavila, znate.....sve sam napustila da bih bila ovde sa vama![]()
Nemoj im se pridruživati ako ti ne odgovaraju, a očigledno da je to slučaj. Sve zavisi od osoba, tako da ni ovo nije izuzetak bez obzira što su u pitanju kolege na poslu.Kedi:Da, tako nesto i mislim kada kazem zid. Htela sam da vidim sta vi mislite o tome.
Na mom sadasnjem poslu svi znaju sve o svakome i ponasaju se kao jedna mala lazna porodica. :shock: