Manipulacija?

Obrasci naučeni u detinjstvu. Nema veze sa polom. To onako spontano.

Druga stvar, ljudi i uče kako da manipulišu drugima, ko želi time da se bavi. Kažeš nešto ili uradiš ili se skloniš da bi izazvao reakciju koju očekuješ.
Kako se ponasas ako te prijatelji uhvate u semu ,odes ljuta kuci np i sutra skontas da to nije bilo ozbiljno i da si na njihove fore nasjela ?

Emocijama?
Koliko manupilšite tuđim?
Mogu,...ali neću, jer ne želim. Bar ne više. Ako to radim, znači da tražim nešto što mi po defoltlu "ne pripada".
A koliko su vaše manipulacija vašeg uma i podsvesti?
To je druga stvar,...ponekad stvarno liči na "borbu na život i smrt".😁
Ne možeš pobeći tek tako lako,...uglavnom imaš dva izbora. Da se predaš emocijama ili da ih "progutaš".
Mogu u jedno i drugo, ali je to već stvar razuma, jer je svesna odluka.
Intuicija kao šesto čulo mi govori, šta i kako.

Mogu,...ali neću, jer ne želim. Bar ne više. Ako to radim, znači da tražim nešto što mi po defoltlu "ne pripada".

To je druga stvar,...ponekad stvarno liči na "borbu na život i smrt".😁
Ne možeš pobeći tek tako lako,...uglavnom imaš dva izbora. Da se predaš emocijama ili da ih "progutaš".
Mogu u jedno i drugo, ali je to već stvar razuma, jer je svesna odluka.
Intuicija kao šesto čulo mi govori, šta i kako.
mnoge ali bas mnoge zene pokusavaju da manipulisu, verovatno to rade nesvesno, al jje to vrlo providno, i izgleds kao trazenje paznje, al radi posao, jer mnogi muskarci ne znaju kako da se postave u tim situacijama.
Mene je vazda to smaralo i bilo mi klinacki

mnoge ali bas mnoge zene pokusavaju da manipulisu, verovatno to rade nesvesno, al jje to vrlo providno, i izgleds kao trazenje paznje, al radi posao, jer mnogi muskarci ne znaju kako da se postave u tim situacijama.
Mene je vazda to smaralo i bilo mi klinacki
Blago majci koja te rodila,...pametan si k'o pčelica.😁
P.S. 'fala bogu da je tako.

hahahahahah daj malo manastrike, nemoj da si stipsa 🤪 Da i meni bude lepo ko tebi
Nemam, ...popilo se. 😁
Ima samo ovo, ako 'oćeš?
IMG_20250511_153909.jpg

Back