Manipulacija realnosti

Imam jednu rodjaku koja se po nekda seca stvari koje nikada nisu postojale! :eek:

I potpuno je uverena u istinitost toga cega se seca.

Znaci, u njenom mozgu postoji MANIPULACIJA stvarnosti!

Mozak je u stanju da MENJA dogadjaje kojih se secamo, ali i stvarnost koju ZIVIMO.

Zakljucak iz svega je da je STVARNOST, REALNOST u mozgu, a ne izvan njega.

Ako ovo uspemo da shvatimo i prihvatimo - sve sto zamislimo bice moguce ostvariti samo manipulisuci na razne nacine nasu MISAO.

Ljudi stalno manipulisu istinom i stvarnoscu...

Tako zive nesvesno...

Imam jednu rodjaku koja se po nekda seca stvari koje nikada nisu postojale! :eek:

I potpuno je uverena u istinitost toga cega se seca.

Znaci, u njenom mozgu postoji MANIPULACIJA stvarnosti!

Mozak je u stanju da MENJA dogadjaje kojih se secamo, ali i stvarnost koju ZIVIMO.

Zakljucak iz svega je da je STVARNOST, REALNOST u mozgu, a ne izvan njega.

Ako ovo uspemo da shvatimo i prihvatimo - sve sto zamislimo bice moguce ostvariti samo manipulisuci na razne nacine nasu MISAO.

pa da sve je ovo oko nas samo jedna od stvarnosti, koju smo mi nekako zarobili u svome mozgu ... a nekako smo povezani međusovno, pa je ona pretežno za sve ista. .. mi smo samo naučeni šta je crno šta je bijelo, šta je tvrdo šta meko ... a to sve možda nije istina :lol:
sve je do naše percepcije

pa da sve je ovo oko nas samo jedna od stvarnosti, koju smo mi nekako zarobili u svome mozgu ... a nekako smo povezani međusovno, pa je ona pretežno za sve ista. .. mi smo samo naučeni šta je crno šta je bijelo, šta je tvrdo šta meko ... a to sve možda nije istina :lol:
sve je do naše percepcije

Sve je u nasem mozgu.

I moze biti MENJANO.

Mozemo POTPUNO REALNO u jednom momentu da se nadjemo na Marsu, isto kao sto smo sada na Zemlji.

Samo za to treba da manipulisemo neke delove mozga.

Back