gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj sapun..svi znamo ko se sagne za sapun..
Ili to ili je narcis.Da li manikiranje noktiju otkriva da je muskarac latentni gej?
![]()
Ako govorimo o muskarcima koji imaju profi manikir sa sve gelom ili frencom...Pa što sad narcis
Ako govorimo o muskarcima koji imaju profi manikir sa sve gelom ili frencom...
Da se toliko trudi da bude najlepsi da je i na to spreman.
Naravno da ne. Stalno srećem muškarce po salonima, idu na čupanje obrva,masaže,manikir i pedikir...neki dolaze sa ženama i devojkama, neki sa momcima... ne vidim šta je tu čudno?!Da li manikiranje noktiju otkriva da je muskarac latentni gej?
![]()
Upravo tako. Ali kod nas idu u krajnosti. Ima onih koji japanski iscrtaju obrve a ima onih koji nisu čuli da treba sređivati dlake iz nosa i ušijuDolaze tipovi sa majmunskim obrvama, rastu k'o da iz zalivaju.Reše i oni da malo otvore pogled i da se srede.Meno je to sroz ok.
Pa eto. Nije ni gej ni glupo ni sramota ni skupo da sedneš ko gospodin čovek da ti to neko profesionalno srediNe urastaju mi nokti, al stalno imam kao neke zanoktice na nožnim palčevima. Ne prave mi nikakav fizički problem, samo me nerviraju iz estetskih razloga.
Ako su zanoktice u pitanju ili tome nešto slično,ima dosta poliklinika gde se to radi vrlo profesionalno.Saloni su više za ulepšavanje.Ne urastaju mi nokti, al stalno imam kao neke zanoktice na nožnim palčevima. Ne prave mi nikakav fizički problem, samo me nerviraju iz estetskih razloga.
Mislim da postoji posebna kategorija žena koje vole da im muškarac drvoseča smrdi na znoj i podriguje na pivo. Srećom su u manjini.