Mangupi

poletarac2

Obećava
Poruka
93
Ako vam neko kaže da je magup, kako biste se ponašale prema njemu i da li biste mogli imati ozbiljnu vezu sa takvom osobom? I uopšte vaše mišljenje o ovoj grupi muškaraca?

Ako sam za sebe kaže da je mangup, rekla bih da je neki starkelja u pitanju koji bi da se baci makar poslednji put u duboko mlađahno more, zaboravivši da su mu na nogama one penzionerske papuče kojima se gaca samo po plićaku.

boze cvete,kod tebe je i mlohavi svaler poezija:mrgreen:

- - - - - - - - - -

...idem šorom oka bistra... važniji sam od ministra...

...nije luda smokva mala... što je mene izabrala... :lol:

:lol::heart:

- - - - - - - - - -

Au ljudi... je l' pravilno karies ili karijes???
Sad sam zbunjena...:(

pa valjda sa j

Kad čujem tu reč prva asocijacija mi je neki precvali matori kurоnja, koji u svojoj glavi još uvek živi u 1977., nosi farmerke i kožnu jaknu, minđušu na dlakavom uvetu i uglavnom nije trezan posle 14h. To su tzv. ''poslednji beogradski mangupi'', iliti: ''profesionalni urbani likovi''.
Onaj ko za sebe kaže da je mangup je dvostruko jadan, jer želi to da bude, ali nikad neće biti.

Ako vam neko kaže da je magup, kako biste se ponašale prema njemu i da li biste mogli imati ozbiljnu vezu sa takvom osobom? I uopšte vaše mišljenje o ovoj grupi muškaraca?

Схватила бих га врло озбиљно и не би ми био у конкуренцији.
Волела сам мангупе као клинка.
Сад се порасло, сазрело и тако то...не забављају ме више егзибиционисти.:aha:

sam za sebe kaze da je mangup?

Da :confused:

ne volim kurcenja
odbijaju me

I mene

Схватила бих га врло озбиљно и не би ми био у конкуренцији.
Волела сам мангупе као клинка.
Сад се порасло, сазрело и тако то...не забављају ме више егзибиционисти.:aha:

Ni mene :aha: , nije uopšte zabavno

u m/z odnosima zato sto se ribe loze na takve aka ceca majka svih mudrosti
svaka da sama ne ispadne glupi olos ce reci da prezire a odbice svakog koji joj kaze da mu se svidja

mangup??? ovaj termin je koristila moja majka
........................................................................
može da priča šta hoće ... ne vredi , dela su bitna
ne može svako biti ta vrsta

Zašto uopšte neko ima potrebu da to bude?
meni se sviđa ta kategorija mladih ljudi
snalažljivi su
prave pakosti dozirano, (skoro) pravilno ...
smatram da je to samo faza koju život nosi

Poslednja izmena:

Back