poletarac2
Obećava
- Poruka
- 93
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vam neko kaže da je magup, kako biste se ponašale prema njemu i da li biste mogli imati ozbiljnu vezu sa takvom osobom? I uopšte vaše mišljenje o ovoj grupi muškaraca?
Dala bi mu mobilni moje babe... tad su se ti izrazi koristili, kontam da je iz tog nekog perioda...![]()
jao jeste i meni je zaparalo usi
zamisljam ga,tanki brcici,nakrivljen sesiric sa znackom zadenutom![]()
Ako sam za sebe kaže da je mangup, rekla bih da je neki starkelja u pitanju koji bi da se baci makar poslednji put u duboko mlađahno more, zaboravivši da su mu na nogama one penzionerske papuče kojima se gaca samo po plićaku.
...idem šorom oka bistra... važniji sam od ministra...
...nije luda smokva mala... što je mene izabrala...![]()
Au ljudi... je l' pravilno karies ili karijes???
Sad sam zbunjena...![]()
Je l` vidiš kako sam mangupski poetičnaboze cvete,kod tebe je i mlohavi svaler poezija![]()
Ako vam neko kaže da je magup, kako biste se ponašale prema njemu i da li biste mogli imati ozbiljnu vezu sa takvom osobom? I uopšte vaše mišljenje o ovoj grupi muškaraca?
Mangup zvuci nekako benigno , kao vragolan. Tip koji krade tresnje a ne koji obija auta, mada vidim da je ovdje na dosta losem glasu...
sam za sebe kaze da je mangup?
ne volim kurcenja
odbijaju me
Схватила бих га врло озбиљно и не би ми био у конкуренцији.
Волела сам мангупе као клинка.
Сад се порасло, сазрело и тако то...не забављају ме више егзибиционисти.:aha:
svaka da sama ne ispadne glupi olos ce reci da prezire a odbice svakog koji joj kaze da mu se svidjaAko vam neko kaže da je magup, kako biste se ponašale prema njemu i da li biste mogli imati ozbiljnu vezu sa takvom osobom? I uopšte vaše mišljenje o ovoj grupi muškaraca?
Ako sam za sebe kaže da je mangup, rekla bih da je neki starkelja u pitanju koji bi da se baci makar poslednji put u duboko mlađahno more, zaboravivši da su mu na nogama one penzionerske papuče kojima se gaca samo po plićaku.
mangup??? ovaj termin je koristila moja majkaAko vam neko kaže da je magup, kako biste se ponašale prema njemu i da li biste mogli imati ozbiljnu vezu sa takvom osobom? I uopšte vaše mišljenje o ovoj grupi muškaraca?
meni se sviđa ta kategorija mladih ljudiZašto uopšte neko ima potrebu da to bude?