mangup...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
žaba otvorila temu o mangupima, pa mi se jelda automacki stvorila dilema šta li je to mangup...znaš...nikad mi nisu bili jasni ti izrazi, epiteti tipa šmeker, mangup, baja i to...
pa ako je neko voljan da objasni, što zbog mene, što zbog možda još nekog ko ima dvojbe neke, ako ima još takih...
ako niko neće, dobro onda...

pa u moje vreme tako bilo...ološ, manguparija...al dobro, ko zna...vremena se menjaju...izgleda da je danas to nešto in, pohvalno, neam pojma...

Kako ti to lepo rece, da ponovim, "u moje vreme" ... se na mangupe gledalo u jednom drugom kontekstu od ovog koji ti navodis. Bar je tako meni delovalo. "Mangupima" sam smatrala drugare koji su bili prvi kada je trebalo biti duhovit, napraviti sjajnu dosetku ne samo sa skolskim drugovima vec i sa profesorima, kolegijalni, bili su omiljeni likovi i generalno i medju zenskom populacijom, ali su spadali i u kategoriju najboljih ucenika.

Biti "mangup" meni je ostalo kao sinonim za mnogo toga kvalitetnog. Tako gledajuci, dugo nisam mangupe tog kalibra upoznala. Prosto ne mogu tu svrstati krimose, vucibatine, grebatore, mutivode, parazite i sl ma koliko dobro radili taj svoj "posao" i ma koliko privlacni bili.

Kako ti to lepo rece, da ponovim, "u moje vreme" ... se na mangupe gledalo u jednom drugom kontekstu od ovog koji ti navodis. Bar je tako meni delovalo. "Mangupima" sam smatrala drugare koji su bili prvi kada je trebalo biti duhovit, napraviti sjajnu dosetku ne samo sa skolskim drugovima vec i sa profesorima, kolegijalni, bili su omiljeni likovi i generalno i medju zenskom populacijom, ali su spadali i u kategoriju najboljih ucenika.

Biti "mangup" meni je ostalo kao sinonim za mnogo toga kvalitetnog. Tako gledajuci, dugo nisam mangupe tog kalibra upoznala. Prosto ne mogu tu svrstati krimose, vucibatine, grebatore, mutivode, parazite i sl ma koliko dobro radili taj svoj "posao" i ma koliko privlacni bili.
jel to kaeš da mangup i šmeker idu zajedno...?

Mangup je propalitet-olos koji duva belo/fiksa se u venu/sljoka ili je sa one strane zakona i vrlo "poznat organima gonjenja ali u nedostatku dokaza nije osudjivan" sa afinitetom da ima neku klinku kraj sebe jer ga se normalne,zrele mentalno devojke klone.

Poslednja izmena:

Back