Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ovako,treba mi slika neke anime likuse u haljini sa armorom i macem ili lukom i strelom,moze neka warrior princeza,warrior demon ili nesto tako..trazila sam po netu al ne mogu da nadjem..moze i warrior andjeo..al najbitnija mi je haljina i oklop..Jel neko mozda ima neku takvu sliku ili moze da mi je nadje? pozz
Ovu sliku sam iskopala..nesto tako..znaci kraljevska haljina i da bas bude haljina..i ovako ukrasena i sve ali da ima oklop na grudima i na rukama ali ne na sakama kao rukavice nego samo od laktova do zglobova... i to je to od armora..al lako cu ja u principu to za ruke bla,bla ocu da nacrtam al ne mogu sve iz glave jer nemam cistu sliku..moram da gledam...a treba mi..
Ne znam moram da osmislim kako na ovo da dodam armor..al dosta je elegantno.. tako mi i treba jos znaci armor..al mac je fenomenalan..ja sam prosto odusevljena..
http://2.***************/_rovr5Of6iUU/SdUwYbJN-6I/AAAAAAAAAcM/cvZyNt43JMM/s400/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dscans_Queens-Blade_suemura(0.69)__THISRES__210412.jpg
Drzi,pa sad biraj