Manekenke VS latino plesacice

Vise volis latino liniju devojke?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bravo draga, podvukla si suštinu.

Pošto eto imamo navalicu tema o lepoti, te najlepša LJiS-ovka, te plesačice, go-go-igračice, manekenke, javne ličnosti.
Po meni lepo lice, telo...ne znače ništa ako kad progovoriš čuje se "mekekeee". Možeš da zainteresuješ ali ne da očaraš okolinu. Jer nemaš harizmu. A harizma je i osmeh, i ono o čemu govoriš i kako govoriš, i način na koji hodaš, energija kojom zračiš, pozitivna karma koju poseduješ.
Tako da lica sa naslovnica za mene su samo prelivanje boja. Da bi mi neko bio lep, moram ga čuti, videti uživo, proćaskati sa njim.. U suprotnom, divim mu se kao umetničkom delu prirode, pogledam ga dva minuta, konstatujem "lepo čeljade" i nakon par koraka zaboravim da postoji.
колико сте пута поновили то
ја јебте више не верујем у то

Bravo draga, podvukla si suštinu.

Pošto eto imamo navalicu tema o lepoti, te najlepša LJiS-ovka, te plesačice, go-go-igračice, manekenke, javne ličnosti.
Po meni lepo lice, telo...ne znače ništa ako kad progovoriš čuje se "mekekeee". Možeš da zainteresuješ ali ne da očaraš okolinu. Jer nemaš harizmu. A harizma je i osmeh, i ono o čemu govoriš i kako govoriš, i način na koji hodaš, energija kojom zračiš, pozitivna karma koju poseduješ.
Tako da lica sa naslovnica za mene su samo prelivanje boja. Da bi mi neko bio lep, moram ga čuti, videti uživo, proćaskati sa njim.. U suprotnom, divim mu se kao umetničkom delu prirode, pogledam ga dva minuta, konstatujem "lepo čeljade" i nakon par koraka zaboravim da postoji.

Za boldovano :rotf:

Za boldovano i podvuceno :super: :klap:

Za boldovano, podvuceno i italic :heart::heart::heart:

Pitanje za muskarce, da li vam se vise svidjaju elegantno popunjene latino plesacice ili mrsavice manekenke??

Meni licno se vise dopadaju malo punije ali bez celulita bas kao sto su latino plesacice, gimnasticarke, plivacice i tako.

Znam da bi Balkanci sve redom ali ovde je pitanje koje vam se ipak vise svidjaju. Znaci odgovori tipa i jedno i drugo izbegavajte.

latino plesačice, može i s celulitom...

Ebote, al si našao da porediš devojke koje omaju svakodnevne teške fizičke vežbe, jer ples je jako zahtevan, i anoreksične, atrofirane devojke (čast izuzetcima) koje misle da je jedenje salate olimpijski sport.

Ja glasam za one što voze rolere aktivno. I klizačice. E one imaju teleta za greh:per:

asort-roller_skate_girl.jpg

Back