Manekenka raskomadana

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.420
Telo mlade manekenke pronađeno je raskomadano, sa delovima ostavljenim u frižideru u iznajmljenoj kući u Hong Kongu. Ebi Čoi, 28, bila je manekenka u usponu iz Hong Konga koja je baš ovog meseca krasila naslovnicu časopisa u Monaku.

Policija je do užasnog otkrića došla u kući u jednom selu, udaljenom oko pola sata vožnje od centra grada. Ljudsko tkivo pronađeno je u loncima sa supom, dok glava, trup i ruke žrtve nisu bili na licu mesta.

"U stanu su pronađeni alati koji se koriste za rasparčavanje ljudskih tela, uključujući mašine za mlevenje mesa, motorne testere, duge kabanice, rukavice i maske", naveli su iz polcije.

Nakon što su u petak popodne provalili u kuću koju je iznajmio njen bivši svekar, policajci su otkrili dve noge u frižideru, kao i žrtvinu ličnu kartu, kreditne kartice i druge stvari, rekli su iz policije, prenosi The Sun.

Izvori kažu da je manekenka, koja se ovog meseca pojavila na naslovnoj strani modnog magazina L'Officiel Monako, poslednji put viđena živa u utorak u Tai Pou, kod Hong Konga, za vreme kratke vožnje u blizini kuće u kojoj su pronađeni njeni ostaci.

Policija je krenula da je traži u četvrtak. Veruje se da je mlada žena imala finansijski spor sa bivšim mužem i njegovom porodicom u ukupnom iznosu od 100 miliona (hongkonških) dolara. A u medijima se pojavila i priča o njenom navodnom rasipništvu.

Clip.jpg

link

Jezivo i bolesno. Sama pomisao da je do juče ta osoba bila živa, vesela, smejala se, pričala i životu, planovima, a već sutra je vidiš raskomadanu, sa ekstremitetima u frižideru.. Niko ne zaslužuje takvo skrnavljenje. To je uništavanja ljudskog bića.
Gade mi se takvi ljudi. Nažalost, ovo nije prvi slučaj ovog tipa o kojem sam čitao.

Jezivo i bolesno. Sama pomisao da je do juče ta osoba bila živa, vesela, smejala se, pričala i životu, planovima, a već sutra je vidiš raskomadanu, sa ekstremitetima u frižideru.. Niko ne zaslužuje takvo skrnavljenje. To je uništavanja ljudskog bića.
To je istina, mada ja u poslednje vreme isto to često pomislim i za prasiće.

b26c998d89d23f06e315107f88927e9b.jpg

Back