mane

tvrdoglava, ljubomorna, malo posesivna, vise mislim na druge nego na sebe, emotivna, zaljubljiva, dobra u sexu, pomalo naivna, trpim, trpim a onda planem pa se posvadjam sa celim svetom, uzasno iskrena, otvorena,...dosta!!! :D:D:D:D

Samantha Jouns:
tvrdoglava, ljubomorna, malo posesivna, vise mislim na druge nego na sebe, emotivna, zaljubljiva, dobra u sexu, pomalo naivna, trpim, trpim a onda planem pa se posvadjam sa celim svetom, uzasno iskrena, otvorena,...dosta!!! :D:D:D:D

e, a sta su ti ovde mane?

ma i ove moje iz ekipe kazu da sam previse zahtevna da vidim svaku sitnicu i da kad gledam sta su uradile odmah naciljam onaj detaljcic koji nisu
a ja sam ubedjena da sam ih previse pustila :lol:

Samantha Jouns:

Немој баш претеривати са самокритиком....:roll:

Da dodam, jako sam neodlucna, kako u sitnicama, tako i u velikim zivotnim stvarima.
Kad sam sa nekim ko me smara umem da budem previse nadrndana. (mada to moze biti i vrlina-> mehanizam odbrane od smaraca).::shock:
Cesto ne odreagujem na vreme, nego se posle par dana setim "da je ipak trebalo da kazem to i to .."
Ponekad nesvesno zavlacim muskarce umesto da im odmah stavim do znanja da za nesto nema sanse. :|
Previse sam savesna u stvarima na koje mi se poveri odgovornost.

xiaoyu:
He he...ma nemam ja problem da kupujem. to se obično svodi na: prolazim pored radnje vidim nešto u izlogu, uđem i kupim. Retko, ali stvarno retko idem planski u šoping.
D

AHA! Znači imaš poremećaj STIHIJSKOG ŠOPINGA? :lol:
me 2 8)

nije to mana, to je vrlina - ne gubiš vreme ;)

Back