mane muškaraca

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
čitam temu o idealnom muškarcu i o tome kako vi takvog vidite, misim čitao sam sve dok nije počeo spam i lupetanje...
pa se pitam jebbote kakvi li su njihovi pravi, ono...real life muškarci...bez zanošenja i maštarija...šbbkbb...kakav li je taj pored nje...koje vrline ima, ali i koje mane ima
pa me ovom prigodom zanima preko kojih mana svog muškarca ste spremne da pređete ?

ako je bilo može instant lock i ban za postavljača

Bolje pitaj preko cega ne bi mogle :lol:

- - - - - - - - - -

Znaci ne bi mogle ako ne vodi racuna o higijeni,tipa ne pere ruke,isto ako ne postuje druge, i svoju srecu gradi na tudjoj nesreci,ako je tesko iskompleksiran itako svasta nesto....

Čudim se kako on trpi mene. U ovom odnosu ja sam zakeralo i teška.
Volela bih da možemo da sednemo u baštu lokala i pijemo kafu (on ne pije kafu :roll:) ali je preaktivan za tako nešto. Eventualno jedemo negde i već ga svrbi, piči dalje. Eto to...
I kada sam u kuhinji. Uvek se napenali iza mene i čačka me. Možda sl put prihvatim igru i serviram izgorelo jelo :lol:
E da, redovno isprska celo kupatilo kada se tušira:evil:
Eto :)

Čudim se kako on trpi mene. U ovom odnosu ja sam zakeralo i teška.
Volela bih da možemo da sednemo u baštu lokala i pijemo kafu (on ne pije kafu :roll:) ali je preaktivan za tako nešto. Eventualno jedemo negde i već ga svrbi, piči dalje. Eto to...
I kada sam u kuhinji. Uvek se napenali iza mene i čačka me. Možda sl put prihvatim igru i serviram izgorelo jelo :lol:
E da, redovno isprska celo kupatilo kada se tušira:evil:
Eto :)

pa svrbi ga da te nogira sto prije i ide svojim poslom. ovo zaista mislim, ne zajebavam se, ja sam tako dok sam imao te kao neke zenice ovo ono

Back