Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
jagodica pomešala sugestiju, trikove i pedagogiju sa laži
Vesićka, ko je taj master Šreder

Vesićka, ko je taj master Šreder

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazi, samo me izleci!Samantha Jouns:Naravno...ali ja biram sredstva![]()
![]()
![]()
![]()
avesic:ima svoju stvarnost ,,paralelni svet , kakav poželiš , koliko poželiš ,, granice ne postoje, zamisli i imaćeš ,, toliko nagadjanja oko imaginarnog i slučajnosti , razbijanje glave i ispiranje mozgova kako postići nešto ili dostići nekoga ,,,, ali tu je stara dobra LAŽ ,,, nema mane za onoga ko ume da je konzumira tek toliko da ga ponese iz stvarnosti ,,, pričam o sprovodljivoj mašti ,, zato laž i postoji da se ostvari sanjarenje ,,,
e šalim se -- samo ne volim da pišem kao i ostali a patak vam dodje kao master šreder ,,on kaže zini a vi svi AAAAA
Dobro ti si pitao koje mane laz ima da onda ne pisem koje vrline ima...Laz od nekog kome bezuslovno verujete moze da zaboli isto ko da vas neko sece tupim nozem...pretpostavljam da je to gotovo isti bol...samo sto to secenje ne prestaje vec kadgod se setite kao da je novi ubod u pitanju...Pisem u ime svih a u stvari licno se tako osecam...svaka noc je nova muka...hiljadu pitanja zasto i zasto mene a odgovora nema samo se taj noz zariva dublje i dublje...Oprosti mi patku ali nasao si me...i ne mogu da se kontrolisem...Tuzni_patak:Da vidim šta mislite koje mane laž ima?