Mane koje laž ima

Samantha Jouns:
Naravno...ali ja biram sredstva ;) ;) ;) ;)
Vazi, samo me izleci! :p
ops. da nisam ponovo slagao
c024.gif

ebote ne zna se ko je ovde veci filozof, mislilac i poeta :)

ok, ja sam tu emdju najboljima. ne znam stho sam poludela nije mi jasno !!!!!!!!! odjednom imam prekide ali ne znam uzrok tome.?

cao

pa mogu da koriste lazhi
ma dobro ti si starija pa si u pravu. :x

nisam kreativna nesto nekad se osecam kreativno a sad potpuno ne. ne znam zasto.mada verovatno nisam ni onda. :I

ti mislilac a ja poeta? nekako volim da me smatraju umetnikom
moze tako :)

avesic:
ima svoju stvarnost ,,paralelni svet , kakav poželiš , koliko poželiš ,, granice ne postoje, zamisli i imaćeš ,, toliko nagadjanja oko imaginarnog i slučajnosti , razbijanje glave i ispiranje mozgova kako postići nešto ili dostići nekoga ,,,, ali tu je stara dobra LAŽ ,,, nema mane za onoga ko ume da je konzumira tek toliko da ga ponese iz stvarnosti ,,, pričam o sprovodljivoj mašti ,, zato laž i postoji da se ostvari sanjarenje ,,,
e šalim se -- samo ne volim da pišem kao i ostali a patak vam dodje kao master šreder ,,on kaže zini a vi svi AAAAA

Yebote...a taman sam hteo da te pohvalim......ma idi u..........................8)

Tuzni_patak:
Da vidim šta mislite koje mane laž ima?
Dobro ti si pitao koje mane laz ima da onda ne pisem koje vrline ima...Laz od nekog kome bezuslovno verujete moze da zaboli isto ko da vas neko sece tupim nozem...pretpostavljam da je to gotovo isti bol...samo sto to secenje ne prestaje vec kadgod se setite kao da je novi ubod u pitanju...Pisem u ime svih a u stvari licno se tako osecam...svaka noc je nova muka...hiljadu pitanja zasto i zasto mene a odgovora nema samo se taj noz zariva dublje i dublje...Oprosti mi patku ali nasao si me...i ne mogu da se kontrolisem...

Nikada nije 100% ista kao predhodna uvek ima neku razliku, i nikada se dva puta ne poklopi, sve ostalo je suvisno reci, i kada je savrsena ima manu, savrseno zvuci, cim cujes ono sto zelis da cujes to je laz( mislim uglavnom ne uvek) ma meni neki instikt uvek kaze kada nesto nije u redu.

Back