Manchester United

King_Donald cestitam ti na pripremi utakmice......mislim da bi ove stranice trebale da budu posvecene Manchester Unitedu i njihovim navijacima, a ne mesto za raspravu o tome ko je najbolji defanzivac na svetu......

TBA mislim da je Lahm trenutno jedno od najboljih resenja s obzirom na to da je jos mlad fudbaler i uklapa se u profil igraca koje Ferguson kupuje.
Ja sam razmisljao o Serhiu Ramosu i Daniju Alvesu posto mislim da su dobri igraci, ali cinjenica je da Junajted odavno nije kupio nekog tako poznatog igraca.... Ipak Ramos razmislja o odlasku iz reala ali je izgleda Milan najzainteresovaniji. I Alves ce ubrzo napustiti Sevilju ali se on vezuje za Celzi.....

P.S. i Lahm je naravno poznat igrac ali je on nekako najblizi Fergusonovom ukusu.

Pa gde je sada taj najbolji igrač??? Ždere i opija se zajedno sa Adrianom i Ronaldom

Ja sam već napisao ko i zašto, mrzi me opet :D

E,pa to je stvar brazilskog mentaliteta. Ali,to ga ne iubacuje iz kruga najboljih igrača,jer je dokazao i pokazao sposobnost da pobedjuje. Znači,nije to što je odigrao,odigrao samo za lepe oči.
i još jedna stvar,da nema taj mentalitet,nikada ne bi ni mogao da igra fudbal na taj način,jer je to neodvojivo. Samo neko ko je takav,može da dribla na taj način i da igra sa lakoćom i osmehom na terenu. Desi se jedan ozbiljan madjioničar u sto godina. Pa,da nemamo Brazilaca,na šta bi fudbal spao?
I ja sam oduvek viče gotivio Kaku i Mesija,što ne znači da bilo ko ovde ima pravo da ospori Ronaldinju pravo da se nadje medju najboljim igračima. A,svi vole da sačekaju da neko malo pade kako bi mu sve osporili.

Manchester U. 6 - 0 Newcastle U.

67612368mf8.png

slike trenutno najboljeg fudbalera na svijetu..... nas Kristijano Ronaldo......

cristianoronaldodm3.jpg

jos nije napunio tri nedelje a vec se znalo da ce ovaj malisan biti najbolji fudbaler na planeti zemlji.....

Prilozi

• child-hood-1-6_.jpg
    child-hood-1-6_.jpg
    30,7 KB · Pregleda: 7
  • child-hood-2-7_.jpg
    child-hood-2-7_.jpg
    31,4 KB · Pregleda: 9
  • child-hood-3-8_.jpg
    child-hood-3-8_.jpg
    31,4 KB · Pregleda: 10
  • child-hood-4-9_.jpg
    child-hood-4-9_.jpg
    30 KB · Pregleda: 9
  • Cristiano-Ronaldo.jpg
    Cristiano-Ronaldo.jpg
    13,8 KB · Pregleda: 4
imam jedno pitanje- da li je neko od vas ikad pokushao da se registruje na manchesterovom oficijalnom sajtu ??naime, moja sestra se registrovala pa je interesuje kada tje dobiti povratni mail od njih....da li je neko upoznat s tim ? please help !!!!

Back