Mana

uzgred chitam ovu finu temu i nailazim nekoliko puta na termin oshtetjen choek ili zhena svejedno :think:

ne postoji osoba koja nije makar malko "oshtetjena", mislimo nadam se na istu stvar, mentalnu nesavrshenost... a internet to potencira, tako da je prevelika briga za sopstvenu savrshenost lishena razumne osnove koja trazhi poreklo njene suprotnosti.

Kad već nijedna neće savršenog, a i savršeno je dosadno... koje to mane treba da ima konkretno vaš savršen muškarac?

1. Koja je to mana koju biste istolerisale kod muškarca?
2. Koja je to mana koju je apsolutno poželjno da ima?
3. Koja je to mana koja potpuno gasi vaša interesovanja za njega?

A i pošto ionako ista bagra obitava i ovde i na muškarcima, može pitanje i za muške, koje bi to mane istolerisali istoj, koje su vam baš simpatične, zbog kojih biste je u gašeni kreč?...

Ako je tema bila, zabole me primicač. :D

oprostim ako je temperamentna kao i ja, pa uradi nešto zbog čega se kasnije kaje (sitnice naravno)

mrzim kad je tvrdoglava i neće da sluša i kad zna da sam u pravu :dash:

oprostim ako je temperamentna kao i ja, pa uradi nešto zbog čega se kasnije kaje (sitnice naravno)

mrzim kad je tvrdoglava i neće da sluša i kad zna da sam u pravu :dash:

konkretan primer, ugrize me za usnu krvnički i onda se pravi luda, kao ti si to imao od ranije, posekao si se na nešto :lol: i onda posle 15 minuta besmislenog ubeđivanja prizna da je to uradila :lol:

ili šljiva na vratu, kao nisam htela da ti kažem, mislila sam da nećeš primetiti :lol:

Back