Mana

gost 335253

Domaćin
Poruka
3.332
Kad već nijedna neće savršenog, a i savršeno je dosadno... koje to mane treba da ima konkretno vaš savršen muškarac?

1. Koja je to mana koju biste istolerisale kod muškarca?
2. Koja je to mana koju je apsolutno poželjno da ima?
3. Koja je to mana koja potpuno gasi vaša interesovanja za njega?

A i pošto ionako ista bagra obitava i ovde i na muškarcima, može pitanje i za muške, koje bi to mane istolerisali istoj, koje su vam baš simpatične, zbog kojih biste je u gašeni kreč?...

Ako je tema bila, zabole me primicač. :D

E ko vas iebe, ionako niste reprezenti ni muškog ni ženskog... :D

- - - - - - - - - -

Ja volem ona malo oštećene, izgleda... da me neko pita jel tako, rek'o bih mu da nije, al prostim pregledom sadržaja recki, malo većih recki, i pozamašnih zareza, tako ispade...

Kad već nijedna neće savršenog, a i savršeno je dosadno... koje to mane treba da ima konkretno vaš savršen muškarac?

A i pošto ionako ista bagra obitava i ovde i na muškarcima, može pitanje i za muške, koje bi to mane istolerisali istoj, koje su vam baš simpatične, zbog kojih biste je u gašeni kreč?...

istolerisala bih vecinu bezopasnih...da voli fudbal, da ne pusta daljinski, da hrce, da gleda tudja dupeta (bez pipanja) itd...:lol:
potpuno je pozeljno da bude blesav i brbljiv, da nema dlake na jeziku i da ume da se igra ko derle
sve pada u vodu ako je sebican, agresivan i alkoholicar

E ko vas iebe, ionako niste reprezenti ni muškog ni ženskog... :D

- - - - - - - - - -

Ja volem ona malo oštećene, izgleda... da me neko pita jel tako, rek'o bih mu da nije, al prostim pregledom sadržaja recki, malo većih recki, i pozamašnih zareza, tako ispade...

i ja , ali mislim da mi to nije baš najpametnije..uvek sam sklona muškarcima kod kojih su mane i vrline u neravnoteži, ali opet, sve zavisi i kakve su to mane...ne mogu da kažem da mi je privlačno neko đubre od čoveka samo zato što je biti sa takvom osobom izazov.

1. Sve ono sto ne ugrozava nas odnos.
2. Ne znam ni da li se to moze svrstati pod mane... Sve ono sto oboma daje lufta a mnogi vide kao neprijatelja veze: da je posvecen svom drustvu (posto mnoge zene smatraju da vreme provedeno sa drustvom njima nesto uskracuje :roll:), da ima potrebu za osamom.
3. Porocnost. Bezobzirnost. Zajedljivost. Snobizam. Lenjost. Gramzivost.

mozda
ali ja to vidim drugacije
meni ne moze zena da bude privlacna ako nije inteligentna, da ima bar nesto u glavi
vesele i pozitivne nesyebane su 99% dosadne i glupe ko qurac
stvar prioriteta

Dobro, konstatovali smo da je savršeno dosadno, sad raščlanjujemo koja je to nesavršenost koja je čini neodoljivom.
Potpisujem da nikome od nas ta nesavršenost nije ista...

mozda
ali ja to vidim drugacije
meni ne moze zena da bude privlacna ako nije inteligentna, da ima bar nesto u glavi
vesele i pozitivne nesyebane su 99% dosadne i glupe ko qurac
stvar prioriteta

a šta ako je i ovo fasada? :mrgreen:
mada to ne kapiram, tu vrstu glume, ni gde ni kada se upražnjava... ni zbog čega.
sem one fraze 'da ne poludim'.

Back