Sinoc sam se odvalio sa pivom ali se zato danas sredjujem sa vinjakom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isplati li se opijati kad se sutradan osecas ko prebijen
Moj mamurluk, već neko vreme, poprima zastrašujuće oblike. Nikada ne mešam pića, ali svejedno je jezivo. Još mi je najlakše kad pijem rakiju. Od crnog vina me ujutro boli sve, naročito glava, a od piva isto samo je akcenat na stomaku i totalnoj nepokretljivosti. Samo bi jeo masno i pio gazirano, oči mi se sklapaju, sve žiga, gurušica...
Onda si dobar, jedan od zestokih stadijuma je kad svaki dan pijes ko idiot a nema vise mamurluka.
Ja sam najviše pio u srednjoj i prve 2 godine faksa, ono, klinački, utakmice, izlasci, celodnevno rokanje sa društvom, koje je sroz alkoholno, ali već dugi niz godina pijem samo kad osetim potrebu i u posebnim prilikama, Slave, rođendani itd. gotovo da sam izbacio ono, ničim izazvano pijenje...
Mi nazalost nemamo naviku da jedemo dok pijemo kao sto to rade Rusi. Rus nece popiti ni casicu 0,05 votke, ni gutljaj piva sto nece odmah potom pojesti zalogaj bilo cega, bio to komad salame, kiseli krastavac ili komadic susene ribe. Osim toga, skoro obavezno zestinu "zaljevaju" kiselom ili, ako nema, obicnom vodom. Kod nas se pije najcesce bez podloge i bez zaljevanja i zato su pijanstva zestoka a mamurluci strasni.