Mamuran vozac

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
Dakle da vam kazem nedavno iskustvo.Nikad pijan ne vozim auto.Eventualno 1 pivo,vino ili casica zestokog.
Desilo mi se nedavno sledece:popijem malo vise od pola litra rakije,legnem da spavam,ustanem posle 7,5 sati,sednem za volan,zaustave me i naduvam 0,9.Jel zestoko pice tako sporo izlazi iz tela?Jer imao sam iskustvo da popijem 7-8-ak piva i kad me posle spavanja(oko 8 sati) zaustave bukvalno nista.

Ja sam racunao da je pivo kao casica od 0.5 zestokog pica sa 50% alkohola ili 20 gradi(ko pece rakiju zna o cemu se radi).Ako pivo od pola litre ima 5 % a kapaciteta je 10 puta vece od casice od 0.05l od 50% alkohola onda to je to.Samo mislim da pivo brze izlazi jer je veceg kapaciteta pa bubrezi tad rade.

Jednom sam seo za volan sveže otkinut od sinoć i upravo o tome razmišljam, koliko kao nisam razmišljao na vreme, nego sednem u kola i skapiram da sigurno za 6 sati spavanja nije uspelo iz mene da izađe to sve što sam popio i pored toga što se ja osećam ok.

Video sam uređaj koji ugrađuju u kamione i autobuse u US, stoji kod volana i izgleda kao mali toki-voki. Da bi upalio kamion, moraš prvo da duneš u njega, a on ako oseti imalo alkohola blokira motor i možeš da se slikaš.

Video sam uređaj koji ugrađuju u kamione i autobuse u US, stoji kod volana i izgleda kao mali toki-voki. Da bi upalio kamion, moraš prvo da duneš u njega, a on ako oseti imalo alkohola blokira motor i možeš da se slikaš.
snašao bi se Srbin i ovde, pozove prolaznika da dune u skalameriju ili napumpa iz kakve mešine

ja racunam da izlazi casica na sat tj oko 0,2

popio si 12 , izaslo 8

taman ostalo 4 , oko 0,8

pivo ima isto alkohola kao casica , znaci 1 pivo na sat
Zapravo, iako popiješ samo jednu čašu vina ili jedno pivu ili jednu rakijicu, potrebno je telu oko 8 sati, da u potpunosti očisti tragove alkohola. Tako da, ako ste bili prvo veće pijani, drugo jutro ste još uvek pod uticajem alkohola, moguče čak dovoljno, da vam oduzmu vozačku. Nije se za šaliti time.

Zapravo, iako popiješ samo jednu čašu vina ili jedno pivu ili jednu rakijicu, potrebno je telu oko 8 sati, da u potpunosti očisti tragove alkohola. Tako da, ako ste bili prvo veće pijani, drugo jutro ste još uvek pod uticajem alkohola, moguče čak dovoljno, da vam oduzmu vozačku. Nije se za šaliti time.
ne brinem se zbog tragova

nego da nemam preko 0,2

i zbog sebe i zbog drugih ne zelim da vozim ako mislim da imam i blizu toga a kamoli preko

Nekada organizam brže apsorbuje nekada sporije, sve zavisi u kakvom je stanju tj kondiciji jetra. Nikada nije isto uvek varira i sa godinama, vremenom, hranom koja je uneta.

snašao bi se Srbin i ovde, pozove prolaznika da dune u skalameriju ili napumpa iz kakve mešine
Ko je igrao igru Syberia(1 deo) zna o cemu se radi.Samo tu je upitanju francuskinja i rus.

Back